fbpx

een shortcut naar wat jij nodig hebt voor jouw webshop

hulp nodig bij jouw webshop?

waar heb jij hulp bij nodig?

Als webshop eigenaar komen er een hoop taken voor je af. Je moet de webshop beheren, producten inkopen, de marketing regelen, de orders afhandelen, klantencontact, de administratie en nog veel meer. Het kan daarom zijn dat je op een gegeven moment tegen een punt aan loopt dat je niet alle werkzaamheden meer alleen kunt doen. Hulp inschakelen voor je webshop is dan vaak een goed idee. Maar waar heb je hulp bij nodig en wat kan je dan het beste doen?

1. Inventariseer

Allereerst is het handig om te gaan inventariseren waar je hulp bij nodig hebt. Zoek je puur meer handjes of ben je op zoek naar meer kennis en expertise? Vaak merk je al snel waar je tegenaan loopt.

Kom je grofweg tijd te kort? Dan kan het inschakelen van extra handig bij bijvoorbeeld het uitbesteden van je orders of je administratie een goed idee zijn.

Kom je kennis te kort? Dan is het vaak weer slim om iemand in te schakelen die deze kennis wel heeft of om zelf deze kennis op te doen.

Mrs e-commerce helpt webshop eigenaren met de marketing van hun webshop. Wil je meer klanten en meer orders, maar weet je niet zo goed hoe? Dan kunnen wij jou daarin ondersteunen. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan en jouw kennis bij te spijkeren of dat je het werk aan ons uitbesteed, wij helpen je graag verder.

2. Verbeter je webshop kennis met onze trainingen

Stefanie weet uit ervaring dat je niet met maar één kleine aanpassing je webshop kunt laten groeien.

Uit jarenlange ervaring is gebleken dat het eigenlijk altijd een combinatie van verschillende factoren is die er voor zorgen dat een webshop succesvol wordt.

Om deze reden is de online training Webshop Succesformule ontwikkeld. In deze training leer je van A tot Z alles over het succesvol maken van een webshop. Dus merk je dat je nog niet genoeg kennis hebt over het laten groeien van jouw webshop? Dan is deze training wat voor jou. Het unieke van deze training is dat je dus alle factoren met elkaar kunt combineren om die groei in te zetten.

>> Klik hier voor meer informatie over de Webshop Succesformule. <<

Omdat veel webshop eigenaren het lastig vinden om advertenties op Facebook en Instagram in te zetten die ook daadwerkelijk geld opleveren, heeft Stefanie een nieuwe training toegevoegd aan het aanbod. In de Social Ads voor webshop training, leer je hoe je zelf succesvolle advertenties kunt inzetten die er voor gaan zorgen dat je meer bezoekers én orders op jouw webshop krijgt. Ook deze training is uniek in Nederland, omdat deze speciaal gericht is op webshop eigenaren. Alle informatie in de training is dan ook gericht op jouw situatie en hoe je dit het beste aanpakt.

>> Klik hier voor meer informatie over de social ads voor webshops training. <<

3. Social media advertenties voor webshops

Wil je liever niet zelf aan de slag en schakel je liever hulp in voor jouw social media advertenties? Dan kan Mrs e-commerce jou ook in helpen. Wij zetten niet alleen een advertentie voor je aan, maar bedenken een volledige strategie en tweaken maandelijks jouw advertenties. Hierdoor wordt de advertentie steeds meer verbetert en komen er betere resultaten uit de advertenties. Het doel van de meeste webshop eigenaren is, meer orders in de webshop te krijgen. Met deze doelstelling in gedachten, gaan wij dan ook aan de slag met jouw advertenties.

>> Klik hier voor meer informatie over het uitbesteden van je social media advertenties. <<

4. Jouw webshop beter vindbaar in Google

Social media is een belangrijk marketing kanaal voor veel webshop eigenaren, maar waar ze zich vaak in vergissen is dat een consument op social media niet op zoek gaat naar een product. Dit doen ze namelijk wel op Google, daarom is het van belang dat jouw webshop goed vindbaar wordt in Google. Wij helpen dan ook webshop eigenaren in het beter vindbaar krijgen van hun webshop door het schrijven van SEO-teksten. Deze teksten zorgen er voor dat je aan Google “vertelt” wat je verkoopt en ze daardoor jouw webshop in de zoekresultaten kunnen weer geven. Wij vinden SEO een onmisbaar item voor elke webshop eigenaar, maar toch in de praktijk een ondergeschoven kindje.

>> Klik hier voor meer informatie over het uitbesteden van jouw SEO. <<

5. Hulp voor jouw webshop door middel van Webshop Coaching

Omdat er veel webshop eigenaren zijn die wel graag zelf aan de slag willen, maar dit liever 1-op-1 doen, is het ook mogelijk om een coachingstraject te volgen.

Tijdens het coachingstraject ga je samen met Stefanie aan de slag om jouw webshop te laten groeien. Het voordeel van een 1-op-1 traject is dat er geen vooraf bedacht programma is en er op dat moment wordt gekeken waar bij jou de kansen en mogelijkheden liggen, zodat daar aan gewerkt kan worden.

De coaching is geschikt voor zowel de startende webshop als de webshop eigenaar die al verder is en de volgende stap wilt zetten.

Wil je meer weten hoe Mrs e-commerce jou kan helpen met jouw webshop door middel van Coaching? >> Klik dan hier. <<

Gratis hulp voor jouw webshop

Naast het betaalde aanbod, biedt Mrs e-commerce ook diverse gratis informatie aan. Denk aan Blogs, Video’s en e-books. Hieronder vind je een overzicht van alle gratis content:

Ook sturen wij wekelijks webshop tips. Je kunt je gemakkelijk hieronder aanmelden voor de inspiratie mail.