fbpx

Social media advertenties

Of je er nou geen zin in hebt of overweldigd wordt door de techniek.. Of, je weet dat er veel meer uit je social media advertenties gehaald kan worden: je bent bij ons aan het juiste adres.

Social media advertenties

Of je er nou geen zin in hebt of overweldigd wordt door de techniek.. Of, je weet dat er veel meer uit je social media advertenties gehaald kan worden: je bent bij ons aan het juiste adres.

Social media advertenties zijn perfect om het bereik van jouw bedrijf te vergroten en zodoende eenvoudig meer omzet te genereren. Of dat nu is voor je praktijk/ business of webshop. Wij weten ook dat je óf geen tijd hebt om zelf je campagnes op te zetten en te monitoren, of je snapt dat je de tijd die je hebt beter in je eigen business kunt steken. Misschien krijg je al vlekken bij de gedachte aan de techniek. Je wilt wel exponentieel groeien en daarom heb je een partij nodig die jou snapt, jouw business snapt, de online wereld als geen ander begrijpt en die meedenkt in jouw doelstelling, die verder gaat dan alleen maar meer omzet.

En dat is precies waar wij van Mrs e-commerce om de hoek komen zetten, want alleen van kijken worden wij zelf niet zo blij. 

Wij begrijpen ook wel dat de ads agencies als paddenstoelen uit de grond schieten. Iedereen die wel eens op een paar knopjes in de ads manager heeft geklikt, noemt zich tegenwoordig een specialist. Dat is geen enkel probleem, tot dat het tijd is om optimaal te groeien met jouw bedrijf en dat je dus ook optimaal alles uit jouw advertenties wilt halen. 

danielle

Wanneer je Danielle mailt zal je altijd snel een enthousiaste reactie vervangen in een begrijpelijke uitleg. Ze is mega creatief en ambitieus en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat uit de advertenties te halen.

Ilse

Ilse is onze duizendpoot. Met haar creativiteit is ze een waardevolle aanvulling voor zowel SEO als de advertenties, maar ook voor social media draait zij haar handen niet om.

wist je dat adverteren voor webshops heel andere koek is dan voor coaches?

is adverteren op facebook en insta dood?

Adverteren op Facebook en Instagram is al jaren een must have voor bedrijven die willen groeien. Er wordt vaak gedacht dat adverteren op Facebook niet meer werkt, maar dat is onzin.

Adverteren op Facebook en Instagram is bij ons nog steeds de nummer 1 manier om onze klanten maandelijks te laten opschalen in hun bereik, verkopen en leads.

Met dagelijks miljoenen gebruikers, is de kans erg klein dat jouw doelgroep niet op een van deze platformen aanwezig is.

Doordat je via één campagne op beide platformen zichtbaar kunt zijn, maakt het dat adverteren op Facebook enorm veel mogelijkheden biedt, zowel voor webshops als bedrijven met een dienst.

je hoéft niet zoveel geld en tijd te verliezen..

Adverteren op Facebook en Instagram klinkt vaak makkelijker dan dat het is.

In de praktijk spreken wij veel ondernemers die al eens een poging hebben gewaagd, maar niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd en dat is natuurlijk super zonde van je geld en van jouw tijd.

Het team van Mrs e-commerce is gespecialiseerd in adverteren op Facebook en Instagram en weten precies hoe ze een succesvolle campagne kunnen inzetten om meer leads of verkopen voor jouw bedrijf te realiseren.

Doordat je jouw advertenties uitbesteedt, hou jij tijd over om aan de slag te gaan met de werkzaamheden waar jij blij van wordt, dan doen wij de werkzaamheden waar wij blij van worden! 

wij zijn gespecialiseerd in adverteren voor webshops.

Iedere ondernemer heeft een ander doel met zijn advertenties. Wij bekijken daarom graag met jou wat jouw doelstelling is en wat er voor nodig is om die te behalen.

Op deze manier heb je altijd een campagne en advertenties op maat die passen bij jouw doelstellingen en jouw bedrijf.

Wij weten namelijk maar al te goed, dat de strategie van het ene bedrijf niet toe te passen is op het andere bedrijf en willen daarom op zoek naar wat voor jou en jouw bedrijf werkt. 

Jouw persoonlijke ad specialist binnen het team van Mrs e-commerce monitort dagelijks jouw advertenties met als doel de doelstellingen van jouw bedrijf te behalen.

Wij geloven niet dat je moet starten met hoge bedragen. Wij geloven juist dat dat wanneer we starten met het lager budget en deze opschalen wanneer we resultaten halen, dat daardoor niet alleen het resultaat van de campagne beter zal zijn maar we ook niet onnodig advertentiebudget verspillen!

dit is hoe we jouw verkopen gaan laten stijgen:

advertentie strategie

We kijken wat jouw doelstelling met de advertenties is en wat hiervoor nodig is. Wij bekijken welk budget hierbij past en welke doelgroep het beste bij deze strategie past.

techniek

We kijken wat jouw doelstelling met de advertenties is en wat hiervoor nodig is. Wij bekijken welk budget hierbij past en welke doelgroep het beste bij deze strategie past.

advertentie materiaal

We kijken wat jouw doelstelling met de advertenties is en wat hiervoor nodig is. Wij bekijken welk budget hierbij past en welke doelgroep het beste bij deze strategie past.

optimalisatite

We kijken wat jouw doelstelling met de advertenties is en wat hiervoor nodig is. Wij bekijken welk budget hierbij past en welke doelgroep het beste bij deze strategie past.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het adverteren van producten in de categorieën;

 • Fashion & accessoires,
 • Woonaccessoires & lifestyle producten en
 • Baby- en kinderproducten.

Verkoop je andere type producten? Neem dan contact met ons op om na te gaan of wij jou hier ook mee kunnen helpen.

Wij zijn:

tarieven

Dit krijg je áltijd bij een maand abonnement:

 1. Wekelijkse update
 2. Uitgebreide maandelijkse rapportage
 3. Realtime statistieken dashboard
 4. Dagelijkse advertentie optimalisatie
 5. Technische inrichting van jouw advertentie account
 6. Ondersteuning bij advertentieteksten
 7. Onbeperkt aanpassingen in campagne mogelijk

light

395 Eenmalig
 • 1 strategische campagne met meerdere advertenties, zonder optimalisatie

basic

695 Per maand
 • Één campagne
 • Eenmalige opstartkosten t.w.v. €250,-
 • Zes maanden contract, daarna maandelijks opzegbaar

basic+

895 Per maand
 • Twee campagnes
 • Eenmalige opstartkosten t.w.v. €250,-
 • Zes maanden contract, daarna maandelijks opzegbaar
Populair

pro

1095 Per maand
 • Onbeperkte campagnes
 • Zes maanden contract, daarna maandelijks opzegbaar

resultaten van klanten

€100 betaald, €2221 opbrengst

Een ROAS van 22,21, betekent dat voor elke euro die er uitgegeven is als advertentie budget, er €22,21 aan omzet in de webshop is binnengekomen. Wanneer de klant dus €100,- zou spenderen aan advertentiebudget, zou er €2221,- aan omzet in de webshop geplaatst moeten zijn door middel van de advertenties.

€100 betaald, €1821 opbrengst

Een ROAS van 18,21, betekent dat voor elke euro die er uitgegeven is als advertentie budget, er €18,21 aan omzet in de webshop is binnengekomen. Wanneer de klant dus €100,- zou spenderen aan advertentiebudget, zou er €1821,- aan omzet in de webshop geplaatst moeten zijn door middel van de advertenties.

Tessa Joosen
Di Luna
Lees verder
Door mijn samenwerking met Mrs Ecommerce voor Google Ads & social media ads, wordt mijn budget nu veel effectiever ingezet en zie ik steeds meer resultaat. Ze leunen niet achterover maar gaan actief aan de slag met een goede marketingstrategie. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een partij die echt resultaat levert
Linda
Lynny's Boutique
Lees verder
Ik nam social media advertenties af omdat mijn grootste probleem te weinig verkoop was. Al na 1.5 week samenwerking met Mrs Ecommerce zag ik meer verkoop. Hun duidelijke communicatie via mail en WhatsApp maakt het hele proces soepel en eenvoudig. Ik raad hun diensten zeker aan voor wie zijn verkoop snel wil verhogen.
Malissa - MEMALI
@memali.nl
Lees verder
Voordat ik bij Mrs Ecommerce kwam was mijn erg rustig en liep het niet goed. Ik had moeite om klanten te bereiken en mijn producten te verkopen. Maar na onze samenwerking is alles veranderd. Het is momenteel zo druk dat ik zelfs extra personeel moet aannemen om alles bij te houden. Ik volgde mrs ecommerce al een tijdje en had zelf ook al wat trainingen afgenomen. Ik twijfelde al een enige tijd om de stap te maken om mijn advertenties te gaan uitbesteden. Gegeven moment dacht ik, nu ga ik het doen en dit is tot nu toe de beste stap ooit geweest. Ik ontvang wekelijks netjes contact hoe de advertenties lopen en wat hun zouden aanraden. Inmiddels schalen we wekelijks op en is het zo intens druk op de website dat alles er letterlijk uitvliegt. Ik ben de dames dan ook enorm dankbaar, beste stap ooit! Dus absoluut een dikke aanrader.
Danielle
gemelliboutique
Lees verder
Vóór mijn samenwerking met Mrs Ecommerce, had ik ondanks veel posten en advertentiepogingen op socials, te weinig bestellingen. Dankzij onze samenwerking, zie ik nu een duidelijke toename in bestellingen! Hun goede bereikbaarheid, professionaliteit en de geboekte resultaten is top
Ivette
AboutIluh
Lees verder
Ik heb Stefanie leren kennen als een vrouw die gek is op cijfers en statistieken en vooral iemand die alles weet over webshops. Haar kennis gaat heel diep en als ze nog iets niet weet, merk ik dat ze alles aan doet om het uit te zoeken. Zelf kwam ik in eerste instantie met de hulpvraag om mijn Instagram te koppelen aan mijn Facebook. Door alle regeltjes kwam ik zelf niet uit en binnen en dag had Stefanie alles goed gekoppeld. Daarnaast helpt Stefanie mij met mijn Facebook Advertenties. Dit is echt heel fijn. Ze denkt met mij mee en zet alles achter de schermen klaar. ik hoef alleen nog maar teksten en foto’s te sturen. zij houdt voor mij bij welke tekst en welke foto goed loopt en hoevaak de advertentie bekeken is. Voor mij heeft dit veel rust. Hierdoor kan ik mij meer bezig houden met het maken van mijn online producten. Of je nou een webshop hebt of niet, ik zou Stefanie zeker aanraden voor het beheer van jouw Facebook advertenties en statistieken van jouw website. Wanneer je een webshop hebt, zal ik haar zeker aanraden om jouw te coachen op alles wat er bij een webshop komt kijken.
Jan Kreuk
VitamineBooster
Lees verder
Na meerdere samenwerkingen met andere aanbieders die weinig tot geen resultaat leverden, gingen we vanaf april 2022 met team Mrs. E-commerce samenwerken. Door bij ons ontbrekende kennis, kunde en ervaring hadden we zelf een geblokkeerd advertentie account, de minst ideale situatie om een nieuwe samenwerking te starten, als je het mij vraagt. Stefanie en haar team hebben vanaf moment één alles op alles gezet om ons advertentieaccount weer terug op actief te krijgen, toen dit niet mogelijk bleek te zijn, hebben ze actief gezocht naar oplossingen om toch te kunnen starten met de social media advertenties. Door middel van hun kant en klare handleidingen is het super simpel om de (technische) zaken die je zelf als voorbereiding op de advertenties moet regelen te doen. Als persoon met dyslexie is het altijd een uitdaging om goede teksten te schrijven. Team Mrs E-commerce ontzorgt mij hiermee vanaf moment één. Geschreven teksten zijn spot-on en mocht er iets aangepast moeten worden, dan is dat snel geregeld. Nu ben ik op dagelijkse basis consistent zichtbaar binnen mijn doelgroep en komen daar ook daadwerkelijk extra verkopen door. Ik heb mijn samenwerkingspartij gevonden!
Iris Boonstra
Spirituele Transformatie Academie
Lees verder
Mrs e-commerce maakt mijn Facebook advertenties. Super lonend omdat ik zo goedlopende advertenties heb, zonder dat ik zelf alle technische achtergronden hoef te leren. Ik word ontzorgd door deskundige mensen. Een fijne samenwerking: Vlot, helder, vriendelijk en behulpzaam!
Silvia Bogers
Silviabogers.nl
Lees verder
Ik wilde ads gaan draaien voor mijn ebook en webinar maar had zelf geen zin, tijd en kennis om hiermee aan de slag te gaan. Ik hoef me niet druk te maken over mijn ads. Hoef enkel door te geven wat er wanneer moet draaien tegen welk budget en het wordt geregeld. Mrs. Ecommerce is super kundig als het gaat om het uitbesteden van je FB en Instagram advertenties! Door de ervaring van Stefanie in het zelf adverteren weet ze precies wat nodig is maar weet ze ook hoe het is wanneer je je geld beschikbaar stelt aan Facebook en hoe spannend dat soms kan zijn. Bij vragen wordt er super snel op e-mails gereageerd en het team van Mrs. Ecommerce denkt ook echt met je mee over strategieën om het meeste uit de ads te halen.
Vorige
Volgende

cheers to your succes.

Vul het formulier hieronder in om van ons alle informatie te krijgen die je nodig hebt en een samenwerking op te starten.