Linkbuilding

Google is een goudmijn voor potentiële klanten. Daarom wil je werken aan de domeinautoriteit van jouw webshop en wij helpen je er graag mee.

SEO optimalisatie

Goed vindbaar zijn met een webshop is de grootste prioriteit om de juiste doelgroep te vinden. Daarom nemen wij alles rondom SEO uit handen.

Chelsea

Chelsea is creatief van aard en daardoor kan ze goed in de wensen van onze klanten kruipen. Ze zorgt er dan ook voor dat de wens van de klant omgebogen wordt in een nieuwsbrief die mensen graag willen lezen.

Naast SEO is er ook een ander cruciaal onderdeel om je vindbaarheid in Google te verbeteren en jouw SEO-optimalisatie een nog grotere boost te geven: Linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat jouw webshop meer autoriteit krijgt bij Google, wat leidt tot een betere vindbaarheid. En dat betekent meer bezoekers, klanten én omzet!

Onze linkbuilding dienst richt zich op het strategisch verkrijgen van hoogwaardige backlinks die jouw website helpen om hoger in de zoekresultaten te komen. Of je nu een nieuwe webshop lanceert of een bestaande website wilt versterken, wij bieden een op maat gemaakte aanpak die bijdraagt aan jouw online succes.

Linkbuilding zorgt ervoor dat Google niet meer om jouw webshop heen kan!

Dit is de stille kracht achter jouw succes

Linkbuilding is een van die marketingacties waarvan webshop eigenaren zich vaak niet bewust zijn dat het een megagroei kan opleveren. Google werkt met een puntensysteem: hoe meer punten jij hebt, hoe beter je getoond wordt in de zoekresultaten. En zeg nu zelf, dat is toch precies wat je wilt? Er zijn namelijk dagelijks tientallen tot honderden mensen op zoek naar jouw producten, en je wilt natuurlijk dat zij jouw webshop vinden!

Linkbuilding lijkt misschien eenvoudig, maar het effectief opzetten ervan kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Je moet weten waar je kwalitatieve links kunt krijgen en hoe je deze het beste kunt inzetten. Slechte linkbuilding, kan namelijk ook je hele vindbaarheid om zeep helpen. Het goed opzetten van kwalitatieve linkbuilding voor jouw webshop vereist tijd, expertise en de juiste connecties. Maar geen zorgen, wij hebben de kennis en ervaring om dit voor jou uit handen te nemen.

Laat linkbuilding jouw groei versnellen

Door je linkbuilding uit te besteden, geef je je website een enorme boost zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden. Onze specialisten weten precies welke links waardevol zijn en hoe we deze voor jouw webshop kunnen verkrijgen. Het resultaat? Een hogere ranking in Google, meer bezoekers op je website en uiteindelijk meer omzet.

Met linkbuilding leg je een solide fundament voor langdurig online succes. Denk aan al die nieuwe klanten die moeiteloos jouw webshop weten te vinden, dankzij een krachtige linkbuildingstrategie. Geen frustraties meer over waar je links moet plaatsen of hoe je deze moet beheren, wij doen al het werk voor je.

Hoe werkt het uitbesteden van je linkbuilding?

Onze werkwijze begint met een grondige analyse van jouw website en de concurrentie. We bespreken samen welke pagina’s je beter vindbaar wilt hebben en geven advies op maat. We hebben drie pakketten waarmee we aan de slag gaan om kwalitatieve linkbuilding voor je op te zetten.

Je ontvangt elke maand een uitgebreide rapportage zodat je precies kunt zien welke vooruitgang er geboekt is. We zorgen ervoor dat je niet alleen gevonden wordt, maar ook hoog blijft scoren in de zoekresultaten. Onze aanpak is transparant en resultaatgericht.

Voor een optimaal resultaat, adviseren wij om dit te combineren met SEO-optimalisatie van je categorieën en blogs. Door zowel je linkbuilding als je SEO-content te optimaliseren, zorgen we er voor dat jouw vindbaarheid in Google nog sneller gaat!

Kies voor een ijzersterke linkbuildingstrategie

Wil je het linkbuildingproces uitbesteden en je website naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder en kijken samen hoe we jouw webshop kunnen laten groeien door middel van effectieve linkbuilding.

Maak vandaag nog de keuze voor succes en ontdek wat linkbuilding voor jouw webshop kan betekenen.

 

dit is hoe we jouw domein autoriteit gaan verhogen:

Door deze gecombineerde aanpak van strategische partner links en externe blog links, versterken we de autoriteit en zichtbaarheid van jouw webshop op een duurzame en effectieve manier.

Partner links

Met kwalitatieve partner links zorgen we ervoor dat er op de websites van externe partijen een link naar jouw website staat. Deze externe partijen hebben een hoge domeinautoriteit, wat betekent dat Google hen als betrouwbare bronnen ziet. Wanneer jouw website gelinkt wordt vanaf deze betrouwbare bronnen, straalt dit betrouwbaarheid en autoriteit af op jouw site. Dit resulteert in een hogere ranking in de zoekresultaten en meer organisch verkeer naar jouw webshop.

Externe Gastblogs

Bij externe gastblogs worden er kwalitatieve blogs geschreven over jouw producten op websites met een hoge domeinautoriteit. In deze blogs worden twee links geplaatst die verwijzen naar jouw website. Door de waardevolle en relevante content waarin deze links worden geplaatst, ziet Google jouw website als een bron van kwalitatieve informatie. Dit verhoogt niet alleen de autoriteit van jouw site, maar ook de zichtbaarheid in de zoekresultaten, waardoor je meer bezoekers en potentiële klanten aantrekt. Deze blogs zijn informatief inhoudelijk over jouw producttype, zodat het voor de partner een interessant informatief artikel is om te plaatsen.

tarieven

Dit krijg je áltijd bij onderstaande pakketten:

 1. Persoonlijk advies
 2. Kwalitatieve linkbuilding
 3. Rapportage van jouw groei

Basic

295 per maand
 • 3 Partner links
 • 1 Externe gastblog
 • Maandelijkse rapportage
 • Minimaal 3 maanden contract

Basic +

495 per maand
 • 5 Partner links
 • 2 Externe gastblogs
 • Maandelijkse rapportage
 • Minimaal 3 maanden contract

Pro

895 per maand
 • 8 Partner links
 • 4 Externe gastblogs
 • Maandelijkse rapportage
 • Minimaal 3 maanden contract

resultaten van klanten

Ik had geen tijd om goede teksten te schrijven voor de webshop, zodat deze beter op Google gevonden zou worden. Maar ik vond wel dat dit op korte termijn moest gebeuren. Stefanie heeft de opdracht snel opgepakt, waardoor ik ook snel goede teksten op de webshop had staan. Ik merk nu verschil in mijn vindbaarheid en een flinke omzetstijging op de webshop.
Mijn webshop en cadeauartikelen waren niet goed vindbaar in google. De grootste winst is dat klanten op zoektermen nu bij mijn webshop komen die Stefanie geschreven heeft voor me. Stefanie legt goed uit wat ze doet, wat ze nodig heeft van je om dit te kunnen doen en waar de prijs op gebaseerd is. Ze reageert snel en mijn teksten stonden snel online. Stefanie weet waar ze het over heeft qua SEO en heeft mij veel tijd uit handen genomen.
Mijn bedrijf kwam zo goed als niet naar voren in de zoekmachines. Ik weet nu dat de teksten goed zijn. Dat geeft rust. Nu mag de tijd gaan uitwijzen hoeveel het me gaat opleveren. Ik hou van heldere communicatie. Van te voren was duidelijk wat ik mocht verwachten tegen het tarief. En vervolgens zijn de teksten nu helemaal naar mijn zin. Erg fijn.
Seo teksen, dat was een dingetje waar ik al enige tijd tegen aan liep. Daarom heb ik contact gezocht met Stefanie, om te kijken wat zij hierin voor mij kon betekenen. Het contact dat we hadden verliep leuk, soepel en snel. De teksten zijn mooi geschreven, ook niet geheel onbelangrijk, ik merk dat Google hier ook blij van wordt!
Marij
Fabiënnesmart pet products
Lees verder
De meiden van Mrs Ecommerce helpen ons met diverse SEO-proof teksten voor op de website van Smart Pet Products. Ze schrijven deze teksten niet alleen maar plaatsen ze ook met bijbehorende meta beschrijvingen. De meiden denken met jouw bedrijf mee en geven zelfs tips als ze iets opvalt over de website buiten de opdracht om. Ik ben altijd voorzien van een snelle reactie en ze communiceren helder over wanneer je een revisiemoment of oplevering kunt verwachten. Top service!
Mildred Prink
Lees verder
Ik ben erg blij en tevreden over de samenwerking met Stefanie. Wij zochten iemand voor de social media, online marketing en SEO, én heel belangrijk , iemand die net zo gek van bruidsmode is als wij. Tijdens het eerste kennismaking gesprek was het gelijk duidelijk dat Stefanie zeer grote affiniteit had met bruidsmode en alles wat daar bij hoort. Sinds zij verantwoordelijk is voor de social media is het aantal likes op facebook gestegen en de betrokkenheid van de volgers groter geworden. Zij is creatief en origineel en dat kan je merken aan de grotere interactie tussen ons en de doelgroep. Verder verzorgt zij ook diverse content voor de website, schrijft zij blogs en beheert zij de adwords campagnes van WeddingStyles.
Ilse Klausa
Lees verder
Onze webshop zag er goed uit, maar we miste wat meer professionele uitstralingen qua teksten en omschrijvingen. Dit komt merendeels omdat Nederlands niet onze moedertaal is. We hebben Stefanie ingeschakeld om de SEO en beschrijvingen te verbeteren en zijn blij met het eindresultaat! We zouden de diensten aanbevelen door de ontzettende makkelijke en snelle communicatie , beste tips, kennis van het vak, en meedenkend met de klant!
Saskia
Lees verder
Ik miste nog goede SEO gerichte beschrijvingen bij mijn categorie pagina’s en op mijn home pagina. Dat wat ik had was erg beknopt en eigenlijk was er ook (nog) niet echt rekening met SEO gehouden. Daar wilde ik graag verandering in brengen. SEO heeft altijd wat tijd nodig voor je echt resultaat ziet. Maar SEO is altijd goed voor de vindbaarheid in Google en aangezien mijn meeste bezoekers via Google bij mij binnenkomen ben ik ervan overtuigd dat dit mij nog meer bezoekers gaat opleveren. Stefanie doet voor mij ook de social media advertenties. Voor mij was de keuze dus eigenlijk vanzelfsprekend dat zij ook de SEO voor mij zij doen. Ik moest een vragenlijst invullen, zij heeft onderzoek gedaan en daarna een uitgebreide tekst opgesteld. Dit wordt na bespreking ook nog voor je op de website gezet. Je hebt er zelf dus eigenlijk geen werk aan. Ik ben enorm tevreden. Stefanie weet wat ze doet en werkt op een fijne manier met je samen. Ik zou haar dan ook iedereen aanbevelen.
Karen
Lees verder
Toen ik bij Stefanie kwam, was mijn grootste probleem het aantrekken van nieuwe klanten. Na onze samenwerking merk ik dat ik niet alleen nieuwe klanten aantrek, maar dat ze ook blijven. Stefanie's aanpak kenmerkt zich door transparantie, wat ik enorm waardeer.
Vorige
Volgende

cheers to your succes.

Vul het formulier hieronder in om van ons alle informatie te krijgen die je nodig hebt en een samenwerking op te starten.