fbpx

SEO optimalisatie

Goed vindbaar zijn met een webshop is de grootste prioriteit om de juiste doelgroep te vinden. Daarom nemen wij alles rondom SEO uit handen.

SEO optimalisatie

Goed vindbaar zijn met een webshop is de grootste prioriteit om de juiste doelgroep te vinden. Daarom nemen wij alles rondom SEO uit handen.

Waarschijnlijk weet je wel dat het belangrijk is om met SEO aan de slag te gaan. Je hebt er misschien al over gelezen, maar het is er nog niet van gekomen om jouw webshop SEO proof te maken. Door dit te laten liggen, laat je helaas een grote groep potentiële klanten liggen. Het is namelijk zo dat wanneer iemand via Google op zoek is naar een product, ze veel sneller een aankoop zullen doen dan via Social Media. En dat laat je nu liggen!

chelsea

Chelsea heeft oog voor detail en dat maakt dat wanneer ze jouw website bekijkt direct ziet welke kansen er voor jou liggen om meer klanten via Google te krijgen. Combineer dit met enorme creativiteit en kennis en je krijgt SEO teksten die er voor zorgen dat niet alleen je bezoekers enthousiast worden maar ook Google.

besteed je SEO uit en houd tijd over.

zeker weten dat je het méér dan goed doet.

Hoe fijn zou het zijn als je op een dag je website opent en deze is volledig SEO-proof?

Het schrijven van goede SEO-teksten kan soms nog wel eens wat voeten in de aarde hebben. Je moet namelijk rekening houden met de juiste zoekwoorden, koppen en je moet ook nog iets doen met die foto’s.

Wanneer je er zelf niet uitkomt, kan het de oplossing zijn om je SEO-teksten uit te besteden. Het voordeel hiervan is dat je in 1 klap je hele website voorzien hebt van de juiste teksten.

Op deze manier kan Google jouw webshop indexeren en mee nemen in de zoekresultaten. Gevolg: Nieuwe klanten waar je niets voor hoeft te doen.

houd tijd over.

Het schrijven van SEO-teksten kan heel veel frustratie met zich meebrengen. Het kan je heel veel opleveren door dit uit te besteden. Geen frustraties meer welke zoekwoorden je moet gebruiken, hoe je de teksten moet in delen en al die andere SEO dingen, maar een full focus op jouw bedrijf. Hierdoor heb je alleen maar meer tijd over om jouw webshop te laten groeien.

SEO voor jouw productcategorieën en productpagina’s

Met het uitbesteden van SEO kun je vele kanten op. Wil je SEO-teksten alleen voor jouw productcategorieën? Of alleen voor de productpagina’s? Wij adviseren altijd om alle website categorieën en productpagina’s van je webshop/website te optimaliseren, zodat je volledig organisch door Google wordt opgemerkt. Mocht je toch maar een deel willen optimaliseren, zoals bijvoorbeeld alleen de productcategorieën help ik je daar uiteraard ook graag mee. Alles is mogelijk!

hoe werkt het uitbesteden van je SEO?

Ik weet exact waar ik op moet letten en welke onderdelen belangrijk zijn voor jouw SEO. We bespreken vooraf welke woorden voor jouw belangrijk zijn en wat je naar voren wilt laten komen in je tekst. Want naast dat je teksten Google-proof moeten zijn, moeten deze ook aantrekkelijk zijn voor jouw klanten. Je wilt deze namelijk niet afschrikken met een tekst die niet te lezen is.

Nadat ik met jou besproken hebt wat jij naar voren wilt laten komen in je tekst, bekijk ik welke zoekwoorden er nodig zijn om daarop vindbaar te worden in Google. Het kan zijn dat ik woorden in de tekst vermeld, waarvan jij denkt waarom gebruik je deze. Maar deze woorden zijn uit een zorgvuldig zoekwoorden onderzoek gekomen. Wanneer er pagina’s of categorieën zijn die belangrijker zijn, dan kunnen deze extra waarde mee krijgen door deze meer in de tekst te verwerken.

Naast het plaatsen van de tekst en het inzetten van Linkbulding, kijk ik ook naar je Meta gegevens. Je wilt namelijk niet dat wanneer je eindelijk gevonden wordt in Google daar met een gekke tekst tevoorschijn komt. Ook zoeken steeds meer mensen op afbeeldingen, dus deze worden ook mee genomen in het SEO-proof maken van jouw webshop.

Wil je het SEO-proof maken van jouw webshop uitbesteden? Dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op voor meer informatie en graag bekijk ik samen met jou hoe ik je kan helpen.

tarieven

Dit krijg je áltijd bij onderstaande pakketten:

 1. Persoonlijk advies
 2. Zoekwoorden onderzoek
 3. Copywriting teksten
 4. Één correctie ronde

Seo website categorieën

150 per categorie
 • Interne linkbuilding
 • Meta gegevens
 • Plaatsing op de website
 • Al het bovenstaande per categorie/pagina
 • Geen minimale afname

SEO product teksten

30 Per producttekst
 • Meta gegevens
 • Al het bovenstaande per productpagina
 • Minimale afname 5 producten

SEO
blogs

150 Per twee blogs
 • Blog strategie
 • Onderwerpen onderzoek
 • 2 blogs
 • 500 - 600 woorden per blog
 • Verwijzing naar producten
 • Plaatsing op website

resultaten van klanten

Ik had geen tijd om goede teksten te schrijven voor de webshop, zodat deze beter op Google gevonden zou worden. Maar ik vond wel dat dit op korte termijn moest gebeuren. Stefanie heeft de opdracht snel opgepakt, waardoor ik ook snel goede teksten op de webshop had staan. Ik merk nu verschil in mijn vindbaarheid en een flinke omzetstijging op de webshop.
Mijn webshop en cadeauartikelen waren niet goed vindbaar in google. De grootste winst is dat klanten op zoektermen nu bij mijn webshop komen die Stefanie geschreven heeft voor me. Stefanie legt goed uit wat ze doet, wat ze nodig heeft van je om dit te kunnen doen en waar de prijs op gebaseerd is. Ze reageert snel en mijn teksten stonden snel online. Stefanie weet waar ze het over heeft qua SEO en heeft mij veel tijd uit handen genomen.
Mijn bedrijf kwam zo goed als niet naar voren in de zoekmachines. Ik weet nu dat de teksten goed zijn. Dat geeft rust. Nu mag de tijd gaan uitwijzen hoeveel het me gaat opleveren. Ik hou van heldere communicatie. Van te voren was duidelijk wat ik mocht verwachten tegen het tarief. En vervolgens zijn de teksten nu helemaal naar mijn zin. Erg fijn.
Seo teksen, dat was een dingetje waar ik al enige tijd tegen aan liep. Daarom heb ik contact gezocht met Stefanie, om te kijken wat zij hierin voor mij kon betekenen. Het contact dat we hadden verliep leuk, soepel en snel. De teksten zijn mooi geschreven, ook niet geheel onbelangrijk, ik merk dat Google hier ook blij van wordt!
Marij
Fabiënnesmart pet products
Lees verder
De meiden van Mrs Ecommerce helpen ons met diverse SEO-proof teksten voor op de website van Smart Pet Products. Ze schrijven deze teksten niet alleen maar plaatsen ze ook met bijbehorende meta beschrijvingen. De meiden denken met jouw bedrijf mee en geven zelfs tips als ze iets opvalt over de website buiten de opdracht om. Ik ben altijd voorzien van een snelle reactie en ze communiceren helder over wanneer je een revisiemoment of oplevering kunt verwachten. Top service!
Mildred Prink
Lees verder
Ik ben erg blij en tevreden over de samenwerking met Stefanie. Wij zochten iemand voor de social media, online marketing en SEO, én heel belangrijk , iemand die net zo gek van bruidsmode is als wij. Tijdens het eerste kennismaking gesprek was het gelijk duidelijk dat Stefanie zeer grote affiniteit had met bruidsmode en alles wat daar bij hoort. Sinds zij verantwoordelijk is voor de social media is het aantal likes op facebook gestegen en de betrokkenheid van de volgers groter geworden. Zij is creatief en origineel en dat kan je merken aan de grotere interactie tussen ons en de doelgroep. Verder verzorgt zij ook diverse content voor de website, schrijft zij blogs en beheert zij de adwords campagnes van WeddingStyles.
Ilse Klausa
Lees verder
Onze webshop zag er goed uit, maar we miste wat meer professionele uitstralingen qua teksten en omschrijvingen. Dit komt merendeels omdat Nederlands niet onze moedertaal is. We hebben Stefanie ingeschakeld om de SEO en beschrijvingen te verbeteren en zijn blij met het eindresultaat! We zouden de diensten aanbevelen door de ontzettende makkelijke en snelle communicatie , beste tips, kennis van het vak, en meedenkend met de klant!
Saskia
Lees verder
Ik miste nog goede SEO gerichte beschrijvingen bij mijn categorie pagina’s en op mijn home pagina. Dat wat ik had was erg beknopt en eigenlijk was er ook (nog) niet echt rekening met SEO gehouden. Daar wilde ik graag verandering in brengen. SEO heeft altijd wat tijd nodig voor je echt resultaat ziet. Maar SEO is altijd goed voor de vindbaarheid in Google en aangezien mijn meeste bezoekers via Google bij mij binnenkomen ben ik ervan overtuigd dat dit mij nog meer bezoekers gaat opleveren. Stefanie doet voor mij ook de social media advertenties. Voor mij was de keuze dus eigenlijk vanzelfsprekend dat zij ook de SEO voor mij zij doen. Ik moest een vragenlijst invullen, zij heeft onderzoek gedaan en daarna een uitgebreide tekst opgesteld. Dit wordt na bespreking ook nog voor je op de website gezet. Je hebt er zelf dus eigenlijk geen werk aan. Ik ben enorm tevreden. Stefanie weet wat ze doet en werkt op een fijne manier met je samen. Ik zou haar dan ook iedereen aanbevelen.
Karen
Lees verder
Toen ik bij Stefanie kwam, was mijn grootste probleem het aantrekken van nieuwe klanten. Na onze samenwerking merk ik dat ik niet alleen nieuwe klanten aantrek, maar dat ze ook blijven. Stefanie's aanpak kenmerkt zich door transparantie, wat ik enorm waardeer.
Vorige
Volgende

cheers to your succes.

Vul het formulier hieronder in om van ons alle informatie te krijgen die je nodig hebt en een samenwerking op te starten.