fbpx

Een online training door Stefanie

"webshop succes formule"

herken je dit?

Je krijg op social media leuke reacties op jouw webshop, maar ondertussen staat je voorraad te verstoffen en draait je webshop nog lang niet genoeg omzet om alle rekeningen van te betalen, laat staan jezelf iets uit betalen.

Je krijgt ondertussen maandelijks wel bezoekers op je webshopmaar om een of andere reden kopen ze niet en je hebt geen idee waarom niet.

Ondertussen begint de hele situatie je te frustreren en vraag je jezelf regelmatig af: waarom lukt het nou niet?

Je stopt er zo veel tijd en energie in, je werkt misschien wel meer dan voor een baas, maar een goed salaris is nog lang niet mogelijk. Dit is niet zoals je het vooraf voor ogen had. Om het tij te keren probeer je zo veel mogelijk informatie op te doen, je Googelt je suf, kijkt masterclasses en probeert deze informatie ook toe te passen.

Waar het aan het begin nog zo leuk was om een webshop te hebben wordt steeds minder leuk. Het lijkt wel of de webshop je alleen maar geld kost in plaats van eens iets op levert.

het verhaal van stefanie – mrsecommerce

"ik hielp mijn laatste werkgever naar een miljoenen omzet"

En dat is zeker géén sterk verhaal. Het was wel HET moment voor mij om in te zien dat ik voor mijzelf moest gaan om andere ondernemers te helpen. Intussen werken er meer dan 8 mensen in dit bedrijf en groeien we met de dag. Ondanks dat het geen one woman show meer is, vind ik het nog steeds fantastisch om mijn kennis en ervaring te delen in trainingen zoals deze.

Hoe zou het voor je zijn als je wél geld gaat verdienen met je webshop?

Zou het je niet heel veel grijze haren en tijd schelen wanneer je weet wat je moet doen om meer betalende klanten naar je webshop te krijgen zodat je met jouw webshop je droom kunt realiseren? Hoe fijn zou het zijn wanneer er dagelijks bestellingen binnen komen en je weet wat je moet doen om dit te laten groeien? Moet je nagaan wat het financieel voor je gaat doen wanneer je genoeg geld gaat verdienen, zodat je ook jezelf het geld kunt uitbetalen dat je verdient voor al het werk wat je er in steekt. Het zou het ondernemen weer een stuk leuker maken.

Dat is allemaal mogelijk wanneer je start met "de webshop succesformule"

Deze online training is geschikt voor de webshop eigenaar die de eindelijk eens geld wil gaan verdienen met zijn webshop. Klaar met het aanmodderen en nu effectief aan de slag om eindelijk eens wat meer geld om te gaan zetten.

De Webshop succesformule bestaat uit 15 online modules waarin in je de succesformules leert om nu echt geld te gaan verdienen met jouw webshop. Naast de online modules, ontvang je een jaar toegang tot de online community en een zes live Q&A’s. Zodat je goed kunt gaan verdienen met je webshop en je baan opzeggen, die vakantie kunt gaan maken, exact die dingen waar jij van droomde toen je het idee kreeg.

Aan het einde van deze training heb jij:

Een bewezen systeem die elke dag nieuwe bezoekers aan trekt die ook nog eens een bestelling plaatsen, zelfs op de dagen dat jij niet actief bezig bent met het werken aan je webshop.

De mogelijkheid om zelf je omzet te sturen en acties uit te voeren die wel geld opleveren. Je doet de acties waarvan je weet dat ze werken en daarmee bepaal je zelf je omzet. Alsof je op een knop drukt en het je direct meer orders oplevert.

De mogelijkheid om nog bezoekers op jouw webshop om te zetten naar betalende klanten. Je hebt geen last meer van die eeuwige ‘kijken kijken niet kopen”, je kent dé manieren die zorgen dat ze nu ook op de koopknop drukken. Sneller en makkelijker dan je denkt.

investering

Webshop Succesformule training

1497
  • 15 modules en 50+ lessen zodat de deelnemer leert hoe je continu meer bestellingen je webshop krijgt met minder moeite.
  • 3 live Q&A’s via zoom
  • 1 jaar toegang inclusief alle updates
  • De 15 modules waar je direct toegang tot hebt en volledig op je eigen tempo kunt volgen
  • In de community en de Q&A’s kunnen er vragen gesteld worden
  • Dé webshop training van Nederland.

Customers reviews

Wat eerdere klanten zeggen:

Ik heb heel veel praktische tips in de cursus gehad die ik direct kon toepassen. Heb al meerdere cursussen gevolgd en veel had ik nog niet eerder gehad, dus voor mij was het echt heel waardevol. Het is duidelijk dat Stefanie een expert is op het gebied van webshops en alles daar omheen. Ik raad deze cursus iedereen zeker aan met een (beginnende) webshop! Je krijgt 100% waar voor je geld.
Aranka
Stefanie bedankt! Bedankt voor je hulp over de in- en outs hoe je je webshop het beste kan laten draaien. Ik heb veel geleerd en zal zeer zeker tegen andere mensen zeggen dat dit een goede aanrader is.
Jacqueline den Ouden
Ik had te weinig kennis om een kloppende goedlopende webshop te creëren. Ik heb daarom de keus genomen om Stefanie in te schakelen. Ik zit nog midden in de training. En er is nog veel werk te verzetten. Maar de grootste winst zit hem denk ik, bij mij, vooral in de manieren van adverteren en het op de juiste manier inzetten van social media. De pluspunten van Stefanie vind ik vooral dat ze professioneel is, veel kennis heeft, ze kan ingewikkelde termen in Jip-en-Janneke-taal uitleggen, ze is altijd bereikbaar en reageert snel. En het allerbelangrijkste ik kan de trainingen volgen op de momenten dat het mij uitkomt
Mandy
Nicole Timmerman

FAQ

Druk op de knop om je aan te melden en binnen enkele minuten heb je toegang tot de training.

Deze training is geschikt voor zowel de nog te starten webshop eigenaar die geld wil verdienen met zijn webshop. Wanneer jij het gevoel hebt dat je op het moment nog niet genoeg geld verdient met jouw webshop, dan ben jij bij deze training op het juiste adres.

Jazeker, hoe beter voorbereid je bent, hoe beter. Je maakt een vliegende start met de juiste informatie. Juist het begin is het punt waar veel ondernemers de mist in gaan en dat kan jij voorkomen. De Btw die je nu betaald, kan je later weer aftrekken zodra je wel aangemeld bent bij de KvK.

Dat is natuurlijk deels aan jezelf. Bij elke module zitten er verschillende opdrachten en hoe jij die uitvoert, bepaalt hoelang jij bezig bent. De training bestaat uit meerdere uren video materiaal en werkboeken waarmee jij op je eigen tempo aan de slag gaat. Daarnaast kan je elke maand aanwezig zijn bij de live Q&A, deze zullen na verwachting een uur/ander half uur gaan duren. In deze Q&A kan jij al jouw brandende vragen stellen, zodat jij nog meer groei kunt realiseren met jouw webshop.

Natuurlijk kan je alles Googelen, dat is waarschijnlijk het geen wat je de afgelopen maanden al aan het doen bent. Alleen loop je elke keer tegen hetzelfde probleem aan, want je weet niet wat je wel moet toepassen om omzet te generen. En dat is precies waar deze training jou bij gaat helpen. Ik geef je namelijk alle succesformules die er wel voor gaan zorgen dat je eindelijk dat gaat bereiken wat je al maanden wilt.

Nee, we gaan technisch niet aan de slag met je webshop. Zodra je deze al hebt staan, kan je hem laten groeien zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. Je hoeft dus geen plug-ins of andere moeilijke zaken te installeren, je leert juist welke strategieën je moet toepassen die je geld opleveren.

Ja zeker, hier liggen namelijk heel veel kansen voor jou als webshop. In deze training zitten een aantal lessen over adverteren op social media. Wil je uitgebreider aan de slag met social ads? Dan raad ik je de social ads voor webshops training aan. Klik hier om die te bekijken.

Dat snap ik heel goed, ik vind tot op de dag van vandaag investeren ook heel spannend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik door het investeren niet zo ver zou komen als dat ik nu ben.

Sta daarom eens stil bij waar je heen wilt met jouw webshop. Heb jij de droom om volledig te leven van jouw webshop? Dan zal je toch spannende keuzes moeten maken om daar te komen. Bol.com is niet zo groot geworden zonder te investeren en dat geldt ook voor jou. Veel webshop eigenaren investeren niet en blijven daardoor in een cirkel draaien waarna ze uiteindelijk de handdoek in de ring gooien en dat wil k niet voor jou. Hoe fijn zou het zijn als jij wel bij die paar procent succesvolle webshops terecht zou komen?

In de online modules neem ik je mee in alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van een succesvolle webshop. Onderwerpen die o.a. voorbij komen zijn:

 

– Wat de must zijn voor een goed converterende webshop

– Strategisch groeien

– Een sterk concept

– Jouw ideale klant

– Productteksten die verkopen

– Meer klanten via Google 

– Adverteren voor beginners

– Gemiddelde orderwaarde verhogen

– Je e-maillijst laten groeien met een gratis weggever

– Google analytics voor webshops

– Meer klanten via Social media 

– Abonnementen/automatiseringen 

– Offline marketing

– Multichannel marketing

Dit is behoorlijk veel, daarom krijg je een jaar toegang tot de online leeromgeving. Dus je hebt de mogelijkheid om de training op jouw eigen tempo te volgen.

Nee, dit is een groepsprogramma. Dus tijdens deze training heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen in de online community en tijdens de live Q&A’s. 

niet tevreden geld terug gagrantie

Ik sta 100% achter deze training. Het is namelijk precies de strategie die wij ook in de praktijk uitvoeren en de resultaten liegen er niet om.

Daarom geef ik op deze training een niet tevreden geld terug garantie. Als je na de 3e module niet overtuigd bent van de kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij jouw aankoopbedrag retour min €150,- exclusief btw administratiekosten.

De voorwaarden van deze regeling zijn dat je aanspraak maakt op de garantie voordat module 4 voor jou beschikbaar gesteld wordt. Daarnaast moet je minimaal één keer aanwezig zijn geweest bij de live Q&A.

Annuleren van de training kan alleen schriftelijk per e-mail naar team@mrsecommerce.nl, met een duidelijke reden waarom je gebruikmaakt van de mogelijkheid tot annuleren. Er is geen mogelijkheid tot annulering wanneer er niet aan de bovenstaande eisen voldaan is. Is dit wel het geval, dan ontvang je zo spoedig mogelijk je aankoopbedrag retour.

Je hebt na het lezen van deze informatie 2 opties:

  1. Deze pagina wegklikken, geen gebruik maken van het aanbod en op dezelfde manier doorgaan met jouw bedrijf zoals je al deed.
  2. Je pakt nu je kans en maakt gebruik van dit toffe aanbod, zodat je nu echt jouw dromen kunt volgen en geld kunt gaan verdienen met jouw eigen bedrijf. Misschien zelfs wel je baan opzeggen en doen waar je blij van wordt.

Ze zeggen niet voor niets: “Doe wat je altijd deed en je krijgt wat je altijd kreeg”

Ben jij er klaar voor om met mij te starten en die succesformule toe te passen?