fbpx

BEHIND THE SHOP: COTTON & LACE

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Cotton & Lace!

Manon (33) is getrouwd met Michel en Mama van Olivia (2). Ondernemen is voor haar niet nieuw voorheen was ze de eigenaresse van Dinges Design en sinds januari is Cotton & Lace online (www.cottonandlace.nl)

 

Waarom ben je Cotton & Lace gestart?

Ik wilde meer gaan doen met mijn skills als vormgever. Naast het maken van huisstijlen en het bouwen van websites wilde ik ook kaartjes maken voor geboortes en huwelijken en bijpassende artikelen

Wat verkoopt Cotton & Lace?

Geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, mijlpaalkaarten, gastenboeken en binnenkort ook stempels

 

Wat maakt Cotton & Lace uniek?

Mij! Mijn klant is echt koning bij mij, ik ga voor je tot het gaatje, of je nou een consument of een zakelijke klant bent.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Cotton & Lace?

Ik ben vormgever, ik maak logo’s huisstijlen, visitekaartjes en ik bouw websites

 

Op welk platform draait Cotton & lace?

WordPress met Woocommerce

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik maak gebruik van Instagram en Facebook. De meeste klanten komen via Facebook maar niet door advertenties.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Mijn klanten! En drukwerk, ik ben GEK op drukwerk. Niks is zo mooi als mijn ontwerp versgedrukt binnen te krijgen.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Marketing en prijzen bepalen, ik vind het niet leuk om te doen, kan me er echt niet op concentreren.

 

Wat zou je nog willen verbeteren aan je webshop?

Er zijn nog een paar dingen die niet helemaal lekker vloeiend werken. Ik moet daar echt tijd voor vrij gaan maken, maar dat is tijd die ik niet aan mijn klanten kan besteden. Ik heb ook nog een paar producten die ik nog online moet plaatsen. Het enige wat me tegenhoud is tijd, want teksten schrijven kost best wel veel tijd!

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Denk er goed over na, je werkt veel aan je webshop, niet erin. Realiseer je dat je er met een simpel webshopje niet bent. Je moet je kunnen onderscheiden van de massa. Mensen beoordelen jouw webshop in de eerste paar seconden. Snappen ze niet wat ze zien? Is het niet overzichtelijk of duurt het laden van een pagina te lang? Weg zijn ze. Zorg dus dat je goed hebt nagedacht over JOUW merk en hoe je dat in de markt gaat zetten.

 

 

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen