fbpx

google shopping ads

Dé plek waar veel webshops kansen laten liggen is adverteren onder Google Shopping. Denk je dat dit alleen voor de grote namen is?

Think again!

google shopping ads

Dé plek waar veel webshops kansen laten liggen is adverteren onder Google Shopping. Denk je dat dit alleen voor de grote namen is?

Think again!

chelsea

Chelsea wordt dagelijks enthousiast van het optimaliseren en verbeteren van de Google shopping campagnes. In haar communicatie buigt ze de lastige termen van Google om naar duidelijke uitleg, zodat je als klant altijd weet wat de campagnes jou opleveren.

Wanneer je wilt groeien met jouw webshop, dan is Google ‘The place to be’ om vindbaar te zijn met jouw producten. Als een consument namelijk op zoek is naar een product dan is dit dé plek waar zij gaan zoeken. Door middel van SEO kan je jouw vindbaarheid vergroten, maar Google Shopping is de afgelopen jaren ook enorm toegenomen in populariteit. Waarom? Het is super visueel? Ben je op zoek naar een paar schoenen, dan kan je al heel snel scannen welke je wel of niet mooi vindt. Terwijl je in de normale zoekresultaten misschien uitkomt op producten die helemaal niet jouw smaak zijn. Daarnaast kan je ook nog eens gemakkelijk de prijzen vergelijken tussen de verschillende webshops die het product aanbieden. 

Door deze snelle manier van zoeken naar specifieke producten, zorg jij er voor dat je jouw vindbaarheid voor de juiste doelgroep extreem vergroot. 

Het team van Mrs e-commerce helpt jou om jouw producten maandelijks zichtbaar te maken bij de consument die daar op dat moment naar op zoek is. Je kunt al starten met Google Shopping campagnes vanaf een klein budget.

En dat is precies waar wij van Mrs e-commerce om de hoek komen zetten, want alleen van kijken worden wij zelf niet zo blij. 

Wij begrijpen ook wel dat de ads agencies als paddenstoelen uit de grond schieten. Iedereen die wel eens op een paar knopjes in de ads manager heeft geklikt, noemt zich tegenwoordig een specialist. Dat is geen enkel probleem, tot dat het tijd is om optimaal te groeien met jouw bedrijf en dat je dus ook optimaal alles uit jouw advertenties wilt halen. 

google shopping ads toepassen is
de #1 kans van dit moment.

Bijna niemand past het toe vanwege de "technische" uitdaging

In tegenstelling tot de normale Google advertenties, is het voor Google Shopping nodig om een aantal technische koppelingen te maken.

Maar… als je jouw Google Shopping Advertenties bij ons uitbesteed, heb jij daar geen omkijken naar. Wél de lusten, niet de lasten, zullen we maar zeggen.

De kansen binnen Google Shopping Advertenties zijn heel groot, juist ómdat zo weinig webshops hier op inzetten en dat geeft juist jou een enorme voorsprong op de rest.

Onze ads specialisten optimaliseren regelmatig jouw campagne om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren, waardoor jij meer verkopen in jouw webshop kunt krijgen.

dit is hoe we jouw verkopen gaan laten stijgen:

advertentie strategie

We kijken samen met jou wat jouw budget en doelstellingen zijn en hoe wij deze gaan realiseren. Aan de hand hiervan maken wij een persoonlijke strategie die de basis vormt voor jouw Google shopping campagne.

techniek

Bij het opzetten van een Google Shopping campagne zijn er een aantal technische implementaties nodig. Zorg ervoor dat je beschikt over een Google Analytics account, met werkende e-commerce tracking. En zorg voor een werkend Google Ads account. Daarnaast is het belangrijk om vooraf een Google Merchant account aan te maken, zodat de productfeed kan worden ingeladen. Het juist inrichten van deze koppeling en feed, is noodzakelijk om goede resultaten met de campagne te behalen.

campagne structuur

Jouw Google shopping campagne wordt aangemaakt op basis van de strategie die wij eerder bepaald hebben op basis van jouw wensen. Deze zetten wij om in een strategische campagne structuur, waarmee wij jouw producten zo goed mogelijk zichtbaar krijgen in Google Shopping.

optimalisatite

Zodra jouw advertenties online staan, worden deze elke dag gemonitord. Waar nodig, zullen wij tussentijds aanpassingen doen om de campagnes nog beter te laten lopen. Je ontvangt van ons maandelijks een update hoe jouw campagne draait en bij zaken waarbij direct contact opnemen nodig is, doen wij dit tussen onze maandelijkse updates door.

GOED OM TE WETEN OVER GOOGLE SHOPPING:

Het succes van Google Shopping hangt sterk samen met SEO-optimalisatie van jouw producten. Wanneer de campagne live staat, zullen jouw producten worden gevonden op Google aan de hand van jouw titels en beschrijvingen. Het is dus belangrijk om zoekwoorden in jouw titels en beschrijvingen te hebben staan, zodat het jouw campagne een boost geeft.

Je kunt bij ons kiezen voor een pakket met of zonder SEO-optimalisatie van producten.

Bij ons heb je de optie om het geheel uit te besteden!

tarieven

Google shopping campagne

zonder SEO optimalisatie
495 Per maand
 • Strategische Google shopping campagne
 • Maandelijkse rapportage
 • Eenmalige opstartkosten t.w.v. €295,- voor het inrichten van jouw Google merchant center en de datafeed
 • Zes maanden contract, daarna maandelijks opzegbaar
 • Exclusief advertentiekosten aan Google

Google shopping campagne

mét SEO optimalisatie
750 Per maand
 • SEO-optimalisatie van 10 producten p.m.
 • Strategische Google shopping campagne
 • Maandelijkse rapportage
 • Eenmalige opstartkosten t.w.v. €295,- voor het inrichten van jouw Google merchant center en de datafeed
 • Zes maanden contract, daarna maandelijks opzegbaar
 • Exclusief advertentiekosten aan Google

reviews

Willemijn
Ivy and Soof
Lees verder
Met problemen rond zichtbaarheid en websitebezoeken kwam ik bij Mrs Ecommerce voor Google Shopping Ads. We zitten nog in de opbouwende fase 4 maanden), maar de resultaten en bestellingen via deze ads stijgen elke maand. Dankzij het fijne contact en de duidelijke communicatie raad ik Mrs Ecommerce van harte aan. Ze weten waar ze over praten en de eerste resultaten zijn veelbelovend.
Malissa - MEMALI
@memali.nl
Lees verder
Voordat ik bij Mrs Ecommerce kwam was mijn erg rustig en liep het niet goed. Ik had moeite om klanten te bereiken en mijn producten te verkopen. Maar na onze samenwerking is alles veranderd. Het is momenteel zo druk dat ik zelfs extra personeel moet aannemen om alles bij te houden. Ik volgde mrs ecommerce al een tijdje en had zelf ook al wat trainingen afgenomen. Ik twijfelde al een enige tijd om de stap te maken om mijn advertenties te gaan uitbesteden. Gegeven moment dacht ik, nu ga ik het doen en dit is tot nu toe de beste stap ooit geweest. Ik ontvang wekelijks netjes contact hoe de advertenties lopen en wat hun zouden aanraden. Inmiddels schalen we wekelijks op en is het zo intens druk op de website dat alles er letterlijk uitvliegt. Ik ben de dames dan ook enorm dankbaar, beste stap ooit! Dus absoluut een dikke aanrader.
Margo Kuypers
skinmasters.nu
Lees verder
Voor onze samenwerking haalde ik geen verkoop uit mijn webshop. Ik had echt geen idee hoe ik mijn webshop resultaten moest verhogen. Maar met de inzet van Google Ads door Chelsea, ervaar ik nu wekelijks verkoop. Dankzij Stefanie en haar team zijn we nu gelukkig op de goede weg!
Aniek
boektiekaniek.nl
Lees verder
Ik had moeite met goede SEO teksten schrijven en had weinig verstand van adverteren in Google Shopping. Na het afnemen van Stefanie's diensten voor SEO teksten en Google Shopping, merk ik nu meer conversies en betere teksten op mijn site. Wat mij vooral aansprak, was de fijne samenwerking en haar snelle reacties
Vorige
Volgende

cheers to your succes.

Vul het formulier hieronder in om van ons alle informatie te krijgen die je nodig hebt en een samenwerking op te starten.