fbpx

BEHIND THE SHOP: JACEYS®

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de beurt aan Jaceys®

Naomi (29) is mama van Jacey (7) en is sinds 2014 eigenaresse van Jaceys® (www.jaceys.nl)

Waarom ben je Jaceys® gestart?

Na de geboorte van mijn dochter was ik opzoek naar een persoonlijk sieraad met haar foto of naam erop. Ik kon alleen niets vinden naar mijn zin en zo ben ik zelf aan de slag gegaan met het ontwerpen van gepersonaliseerde sieraden.

Wat verkoopt Jaceys®?

Gepersonaliseerde sieraden. Van een naam armband tot een as sieraad, je kunt het zo gek niet bedenken. Momenteel is de signature lijn razend populair. Je kunt van een handgeschreven tekst een sieraad laten maken.. Maar ook kusafdrukjes of een tekening van de kindjes kunnen we overnemen.

Wat maakt Jaceys® uniek?

Elk artikel is te personaliseren naar wens. Zo vertelt elk sieraad zijn eigen verhaal. Gelukkig zijn dit veelal gelukkige momenten welke wij vast mogen leggen als een geboorte of een huwelijkscadeau. Maar soms zitten er ook hele verdrietige momenten tussen. Denk bijvoorbeeld aan herinneringssieraden. Op dit soort momenten moeten wij altijd wel even slikken maar het is fijn om een tastbare herinnering te kunnen maken.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Jaceys®?

Nee, ik richt mij fulltime op Jaceys®. Dit doe ik niet alléén, mijn partner Wesley helpt mij dagelijks. En sinds kort heb ik ook iemand parttime aangenomen.

Op welk platform draait Jaceys®?

Voor Jaceys® gebruiken wij Mijnwebwinkel.

Bereik je veel klanten via Social media?

Jazeker, we gebruiken actief Facebook en Instagram. Sinds kort zijn we ook actief op Pinterest. Social media heeft zeker bijgedragen aan het succes van Jaceys®. Helaas merk je nu door het algoritme dat het bereik wel minder wordt.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Vrijheid! Zelf kunnen bepalen welke doelen je stelt, waar je die dag aan gaat werken of wanneer je juist vrij neemt. Ik werk heel hard, bijna elk vrij uurtje steek ik in de webshop. Maar ik vind het tegelijkertijd zo fijn dat wanneer de leraren bijvoorbeeld staken ik geen probleem heb met opvang regelen. Ik kan altijd thuis zijn als het moet.

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Ik vind het lastig om werk en privé gescheiden te houden. Vorig jaar had ik bewust gekozen voor een kantoor buiten de deur. Ik trok de deur dicht en ik was vrij. Dit betekende ook dat ik vaak s’avonds of in het weekend toch nog even naar kantoor moest om wat dingen af te ronden. Sinds een half jaar hebben we aan ons huis een heerlijke uitbouw waarin ik het kantoor van Jaceys® heb gemaakt. Maar ik merk dat ik nu werk en privé minder gescheiden kan houden. Stiekem sluip ik vaak op de momenten dat ik vrij ben toch nog in kantoor rond, het is lastig los laten als je zo gek op je werk bent! 😉

Wat zou je graag nog met Jaceys® willen bereiken?

Lastige vraag dit! Voor Jaceys® heb ik als doel de collectie nog meer uit te breiden. Ik heb altijd heel veel plannen en nieuwe ideeën maar veel te weinig tijd. Tevens zijn we bezig met een nieuwe webshop waar ik nu helaas nog niet zoveel over kan vertellen. Dat was 2 jaar geleden een toekomstplan en nu eindelijk gaat deze wens in vervulling komen.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Doen! Het is hard werken en niet altijd even makkelijk maar er is niets wat je tegenhoudt. Als het jouw droom is om een webshop te beginnen dan komt het vast allemaal goed!

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen