fbpx

Behind the shop: Little Sparkelz

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Little Sparkelz

Hoi, hoi, wat leuk dat ik jullie kennis mag laten maken met Little Sparkelz. Ik ben Anja de eigenaresse, ontwerpster, naaister, verkoopster, webshop beheerder en manusje van alles bij Little Sparkelz. Ik woon samen met Jeroen en Isis in het mooie Asten. Ik ben ondertussen al weer een aantal jaren bezig met mijn droom te verwezenlijken. Maar mijn webshop is pas vanaf 1 oktober online. Little Sparkelz
https://www.littlesparkelz.nl/

Waarom ben je Little Sparkelz gestart?

Op de eerste plaats omdat ik van originele en kwalitatieve kleding hou. Maar ook kleding waar je goed in kunt bewegen. Fantastisch is het dan, wanneer ik kinderen zie stralen in mijn handgemaakte kleding. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kleding ook lang mee gaat en van een goede kwaliteit is. En tenslotte niet geheel onbelangrijk meer tijd voor onze dochter wilde hebben en ivm mijn chronische ziekte mijn eigen tijd beter en makkelijker in kan delen.

Wat verkoopt Little Sparkelz?

In mijn webshop verkoop ik voornamelijk handgemaakte kinderkleding. Deze wordt geheel door mij zelf gemaakt. Van het stoffen inkopen, patronen maken tot het naaien, strijken, inpakken, foto’s maken, social media, webshop etc. Dus je snapt dat er veel bij komt kijken. Je shopt hier een complete outfit van de kleding tot de accessoires en de kniekousen en/of maillots.

Wat maakt Little Sparkelz uniek?

Mijn webshop is uniek omdat je daar geheel naar wens en op maat je eigen kledingstuk kunt samenstellen en ontwerpen. Al onze artikelen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Je start met het kiezen uit een aantal basisstoffen in verschillende kleuren en printjes. Deze kun je weer combineren met mooie effen stoffen. Daarna maak ik het met heel veel liefde voor je!

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Little Sparkelz?

Op dit moment kan ik me volledig richten op mijn eigen ontwerpen, en het produceren van de kinderkleding. Ik werk zoveel mogelijk tijdens schooluren. Zo fijn dat ik mijn dochtertje nu zelf naar school kan brengen en uit school kan halen.

Op welk platform draait Little Sparkelz?

Deze website is in WordPress gemaakt met bijbehorende webshop in Woocommerce.

Bereik je veel klanten via Social media?

De eerste jaren heb ik vooral veel gewerkt via Facebook en later ook via Instagram. Hier kwam een groot deel van mijn klanten vandaan. Naast natuurlijk de mond op mond reclame en de shop in shop winkel waar mijn kleding ook te vinden is. Sinds kort kun je me ook vinden op Pinterest.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik mijn eigen creativiteit heerlijk kan gebruiken en steeds weer nieuwe mensen blij maak met mijn mooie creaties. Steeds nieuwe stoffen, nieuwe modellen, nieuwe ideeën , eigen tijd, en de vele leuke en lieve contacten en klanten.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Om goede teksten te schrijven bij de producten zodat ik steeds beter gevonden ga worden. Om alles goed in te plannen en alle ballen in de lucht te houden.

Wat zou je graag nog met Little Sparkelz willen bereiken?

Ik ben op dit moment aan het kijken hoe ik mijn webshop sneller kan maken en of er nog een aantal dingen aangepast kunnen worden. Ik zou het gaaf vinden als ik over een paar jaar een collectie heb die geproduceerd wordt door een atelier en dat nog meer mensen sprankelen in de kleding van Little Sparkelz.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Onderzoek goed wat je zou kunnen aanbieden en waar je niche zit. Daarnaast is een webshop niet iets wat je er zomaar even bij doet, het is echt hard werken. Maar wel heel erg leuk!

Neem gerust een kijkje op www.littlesparkelz.nl

Liefs, Anja

 

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen