fbpx

Behind the shop: Plafonddroogrek

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Plafonddroogrek

Ik heet Gosia Zertka en ben 45 jaar. Ik ben Ine 2017 begonnen met de webshop, maar liep als sinds 2006 met het idee rond. Mijn webshop heet plafonddroogrek.nl

Waarom ben je Plafonddroogrek gestart?

Mijn webshop ben ik gestart omdat bijna iedereen die onze eigen plafonddroogrek zag, ook zelf een wilde hebben. Bij elke verhuizig smeekten de nieuwe bewoners mij om de mijne te laten hangen of een voor hun te regelen. Dus ik zag al heel lang geleden dat er vraag naar was en pas sinds ik genoeg had gespaard voor een redelijke voorraad, ben ik met de webshop begonnen.

Wat verkoopt Plafonddroogrek?

Ik verkoop ruimtebesparende plafond en wand droogrekken, accoissaires er voor zoals wasknijpers en ik verkoop wasparfum.

Wat maakt Plafonddroogrek uniek?

Het plafonddroogrek is al een uniek product wat veel mensen nog niet kennen en daarnaast monteer ik ze ook, na afspraak.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Plafonddroogrek?

Eerst werkte ik part-time in een stomerij naast mijn webshop, maar daarmee ben ik gestopt. Ik heb het zo druk met de webshop dat ik daar nu geen tijd meer voor heb. Ook doe ik de administratie en planning voor mijn vriends zijn bedrijf. Alleen nu geen festivals zijn, is dat op een laag pitje nu.

Op welk platform draait Plafonddroogrek?

Ik gebruik wordpress/woocommerce mogelijk gemaakt door Sysplatform. Zo heb ik gemak van zelf indelen en onderhouden van de website en hun onderhouden en automatiseren alles achter de schermen.

Bereik je veel klanten via Social media?

Vooral door facebook en Instagram krijg ik veel klanten. En door het delen van mijn blogs en tips in huishoud groepen, komen veel klanten binnen.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Ik heb altijd wel in de verkoop gewerkt, vooral met kleding , maar dit sluit zo goed aan wat ik al jaren deen en dat is de was in de stomerijen.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Boekhouding is voor mij altijd nog best moeilijk, maar ik probeer het zoo goed mogelijk te doen, zodat de boekhouder aleen aangifte hoeft te doen.

Wat zou je graag nog met Plafonddroogrek willen bereiken?

Uiteindelijk wil ik mijn administratie zo veel mogelijk uit handen geven, zodat ik volledig aan mijn webshop en klanten kan werken.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Investeer in een goed platform voor je website, met goede mogelijkheden om te bloggen en dat zo veel mogelijk geautomatiseerd is. Dat scheelt zo veel werk en frustraties. 😉

meer blog berichten

Waarom zet je USPS in op je webshop?

Wat maakt jouw webshop anders dan al die andere webshops? Door het toepassen van een unique selling point kun je ervoor zorgen dat bezoekers ook

Junior Online Marketeer (SEO) (Parttime)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te