fbpx

Behind the shop: Pop-en-wagen

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het tijd voor Pop-en-Wagen!

Angelique (35) is moeder van drie jongens en getrouwd. Sinds oktober 2018 is zij de webshop Pop-en-Wagen (www.pop-en-wagen.nl) gestart.  

Waarom ben je Pop-en-Wagen gestart?

Ik wou graag iets wat helemaal van mij is, en aangezien ik alleen maar jongens heb mis ik (soms) de “meisjesdingen” Dit past bij mij, het is een niche en het is er nog bijna niet.

Wat verkoopt Pop-en-Wagen?

Poppen, poppenwagens en accessoires zoals poppenkleertjes. Maar ook wat spulletjes die erbij passen zoals keukenspeelgoed.

Wat maakt Pop-en-Wagen uniek?

De uitstraling is strak en past bij het thema, dat hebben mijn concurrenten niet. Tevens heb ik leveranciers uit het buitenland dus mijn producten zijn ook niet bij heel veel shops verkrijgbaar.

Op welk platform draait Pop-en-Wagen?

Ik zit nu nog bij Mijnwebwinkel maar ik ben aan het overstappen naar CCVShop

Bereik je veel klanten via Social media?

Jazeker! Via Facebook en Instagram. Ik heb ook pinterest maar doe daar minder mee. Via Social media is je bereik groter en ook ontvang ik daarvan bestellingen

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

De vrijheid om zelf de producten uit te zoeken. Tevens vind ik het leuk om bezig te zijn achter de webshop. Met het optimaliseren van de teksten en alles wat daarbij komt kijken.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Social media is veel werk, het hoort erbij maar het blijft een uitdaging om ervoor te zorgen dat je gezien word.

Wat zijn je toekomstplannen met de webshop?

Mijn toekomst plannen is een eigen plaats voor mijzelf. Een opslagruimte waar ik alles kwijt kan. Dan wil ik ook graag een showroom openen.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Verkoop wat je leuk vindt, maar zorg er wel voor dat je uniek blijft. Probeer te zoeken naar pareltjes die niet iedereen verkoopt.

 

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het