fbpx

BEHIND THE SHOP: ROMY’S SNUFFELMATTEN

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Romy’s Snuffelmatten

 

Romy (21) houdt erg van dieren. 3 jaar geleden is zijn een facebookpagina gestart waarop zij af en toe zelfgemaakte snuffelmatten te koop aanbood. Inmiddels heeft zij sinds een aantal maanden een winkeltje genaamd Romy’s Snuffelmatten (www.romyssnuffelmattenNL.etsy.com)op Etsy.

Waarom ben je Romy’s Snuffelmatten gestart?

Het is een uit de hand gelopen hobby JOp een gegeven moment kreeg ik steeds meer bestellingen, dat ik een winkeltje op Etsy ben gaan maken.

 

Wat verkoopt Romy’s Snuffelmatten?

Ik verkoop handgemaakte benodigdheden voor honden & paarden.
Denk aan biothane hondenlijnen op maat gemaakt, gevlochten fleecespeeltjes, halsbanden, natuurlijke anti-tekenbanden, gegraveerde hondenpenningen. Ook kan ik artikelen bedrukken, zoals bijvoorbeeld een biothane hondenlijn met tekst of de naam van de hond.

Wat maakt Romy’s Snuffelmattenuniek?

Alle producten zijn door mij zelf gemaakt, er zit veel tijd en liefde in. Ook staat de klant altijd centraal, hij/zij kan altijd een berichtje sturen en ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van mij. Er is geen 9 tot 5 mentaliteit JProducten worden ook altijd zo snel als mogelijk verzonden, vaak nog dezelfde dag! Ik sta altijd voor U klaar! J

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Romy’s Snuffelmatten?

Nee, ik doe geen andere werkzaamheden naast mijn webshop.

Op welk platform draait Romy’s Snuffelmatten?

Ik maak gebruik van het platform Etsy. Dit is een platform waar mensen zelfgemaakte en/of vintage items kunnen verkopen

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik heb een Facebookpagina, en Instagram.
Facebook: www.facebook.com/romyssnuffelmatten
Instagram: @romyssnuffelmatten
De meeste klanten vinden mij inderdaad via social media.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Ondernemen heb ik van jongs af aan al heel leuk gevonden. Het fijne van een webshop hebben is dat je zelf je tijd kan indelen. Ook het maken van leuke producten, precies zoals de klant het wil hebben, vind ik erg leuk om te doen! Elke dag is anders!

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Administratie vind ik een uitdaging, daar ben ik nog niet zo goed in. En het stukje

marketing buiten social media vind ik ook wel lastig.

Wat zou je graag nog met Romy’s Snuffelmatten willen bereiken?

Wat ik graag nog zou willen verbeteren, is de huisstijl (want die heb ik nog niet echt), en in de toekomst wil ik graag nog een eigen site maken/bouwen. Via bijv. Mijnwebwinkel.
Mijn grootste wens / doel voor de toekomst, is om er een winstgevende webshop van te maken zodat ik er ook echt van kan leven. Want mijn winkeltje is echt mijn passie!

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Als je een droom hebt, maak er een doel van, en ga ervoor. Steek er veel tijd, liefde en passie in! Want wat is er nou mooier dan van je hobby, je werk te maken?!

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het