fbpx

Behind the shop: TinyBridge

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Tinybridge

Mijn naam is Helen en ik ben 28 jaar. Toevallig hebben wij vandaag, dinsdag 5 januari, na hard werken eindelijk mijn webshop gelanceerd, De naam van mijn webshop is Tinybridge, deze is te vinden op: https://www.tinybridge.eu/

Waarom ben je Tinybridge gestart?

Al vanaf dat ik jong ben is ontwerpen/tekenen een passie van mij. Het begon als hobby.. een website ontwerpen voor een sanitair bedrijf, een aantal logo’s en huisstijlen voor diverse kleine bedrijven en een paar geboortekaartjes voor vrienden. Toen ik voor mijzelf een sterrenposter had gemaakt voor in de slaapkamer en ik daar ontzettend veel positieve reacties op kreeg, dacht ik.. dit is wat ik wil doen!

Wat verkoopt Tinybridge?

Wij verkopen posters. Voornamelijk gepersonaliseerde posters, ik vind een stukje aan de muur vereeuwigen van iets wat erg belangrijk voor je is absoluut een toevoeging aan je huis! Daarnaast verkopen wij ook natuurposters, Dierposters, tekst posters etc. en leveren wij maatwerk posters.

Wat maakt Tinybridge uniek?

Wij bieden betaalbare posters aan met een snelle levering die volledig te personaliser zijn. Van kleuren tot lettertype tot tekst. The sky is the limit.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Tinybridge?

Voor nu werk ik nog fulltime als centralist en heb ik een zoon van 8. Ondanks corona zit ik geen moment stil in deze periode. Ik hoop stiekem natuurlijk dat ik ooit op een dag van mijn webshop kan leven.

Op welk platform draait Tinybridge?

Mijn webshop heb ik zelf gebouwd op WordPress met WooCommerce. Ik werk graag met WordPress omdat alles aan te passen is en je daardoor de gehele webshop naar eigen wens kunt bouwen. Het is wel meer werk dan bijvoorbeeld MWW maar het is het waard.

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik maak gebruik van Facebook en Instagram. Aangezien wij net online zijn kan ik dat nog niet goed aangeven. Wel hebben wij onze eerste klant via Instagram gehad!

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Voor het ontwerpen van de posters moet ik echt een blok inplannen. Als ik dat zonder schema zou doen dan vergeet ik alles om mij heen en is ineens de dag voorbij. En klanten hebben die ontzettend blij zijn met wat ik gemaakt heb, daar doe ik het voor.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Social media is niet mijn sterkste kant. Ik heb mijzelf ontzettend ingelezen en “weet” hoe alles zou moeten. Maar hoe creatief ik ben met een teken tablet en pen, zo inspiratieloos ben ik soms tijdens het inplannen van mijn social media content.

Wat zou je graag nog met Tinybridge willen bereiken?

Mijn grootste doel/wens is mijn baan opzeggen en volledig werken voor mijn webshop. Maaaarr dat is nog heel ver weg, voor nu ben ik ontzettend blij met de lancering van de webshop en is mijn plan deze goed te laten lopen en naamsbekendheid te vergroten.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Doe goede research. Er is ontzettend veel informatie te vinden op internet en er zijn veel cursussen / webinars beschikbaar die je kunt volgen waar je een hoop van kunt leren. En verder.. gewoon doen.

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen