fbpx

Behind the shop: Toyboxx

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan toyboxx

Mijn naam is Lizzy en ik ben 32 jaar. Door de verhalen van anderen ben ik
nieuwsgierig geworden naar SEXTOYS. Daarom ben ik vaak op zoek gegaan naar een leuke toy, voor mezelf en om te experimenteren met mijn vriend. Ik zag door de bomen het bos niet meer… Er was zo veel te kiezen! En wat kies je dan?
Ik bleef dan even rondkijken op een site en dacht: “Oké, hier ga ik voor. Maar vindt mijn vriend het niet gek dat ik dit kies en wíl hij dit wel…?” Ik besprak dit met vrienden en familie en ik kwam erachter dat ik niet de enige was die tegen dit probleem aanliep. Zo kwam ik op het idee van het spannendste abonnement van Nederland! https://www.toyboxx.nl

  
Waarom ben je Toyboxx gestart?

Door de verhalen van anderen ben ik nieuwsgierig geworden naar SEXTOYS. Daarom ben ik vaak op zoek gegaan naar een leuke toy, voor mezelf en om te experimenteren met mijn vriend. Ik zag door de bomen het bos niet meer… Er was zo veel te kiezen! En wat kies je dan? Ik bleef dan even rondkijken op een site en dacht: “Oké, hier ga ik voor. Maar vindt mijn vriend het niet gek dat ik dit kies en wíl hij dit wel…?” Ik besprak dit met vrienden en familie en ik kwam erachter dat ik niet de enige was die tegen dit probleem aanliep. Zo kwam ik op het idee van het spannendste abonnement van Nederland!

Wat verkoopt Toyboxx ?

Het SPANNENDSTE abonnement van Nederland


Wat maakt Toyboxx uniek ?

Ik ben nog nergens tegen gekomen dat ze sextoys met een abonnement verkopen 🙂

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Toyboxx?

Yes ik heb nog een fulltime baan naast mijn webshop.

Op welk platform draait Toyboxx?

Ik maak gebruik Strato.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik maak er wel gebruik van maar er valt hier nog heel veel te behalen.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat je zelf kan bepalen wat er in komt en hoe het er uit komt te zien… en het samen werken met zo veel mensen op verschillende gebieden.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Ik denk wel de samenwerkingen opzoeken. en dus ook wel een beetje het adverteren omdat ik hier nog helemaal niet in thuis ben.

Wat zou je graag nog met Toyboxx willen bereiken?

Ik wil natuurlijk de grootste van Nederland worden 🙂 ik zou er heel graag van willen kunnen leven omdat ik het zo leuk vind om te doen. meer klanten binnen halen.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Geniet! geniet van je vrijheid dat je dingen kan doen die je leuk vind en bij je passen, en zoek de goede mensen om je heen die je kunnen helpen waar jij nog niet zo sterk in bent… je kan niet alles alleen.

meer blog berichten

Waarom zet je USPS in op je webshop?

Wat maakt jouw webshop anders dan al die andere webshops? Door het toepassen van een unique selling point kun je ervoor zorgen dat bezoekers ook

Junior Online Marketeer (SEO) (Parttime)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te