fbpx

Wat is Instagram?

Instagram is een app die werkt via smartphone, tablet of laptop. Het doel van Instagram is het delen van foto’s. De meeste mensen gebruiken hashtags onder hun foto’s, zodat ze beter vindbaar zijn voor mensen die specifiek op die woorden zoeken. Bijvoorbeeld: #Ecommerce.  Op Instagram kunnen foto’s geliked worden, maar er kan ook onder foto’s gereageerd worden. Op de foto zelf kan je mensen of bedrijven taggen. Dat houdt in dat mensen zien met wie of wat jij op de foto staat, en dat ze desbetreffende persoon of een product eventueel zelf kunnen volgen. Als je een account volgt zie jij alles wat dit account plaatst.

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het