fbpx

Boost je productiviteit door je kantoor aan te passen

Wat twee weken had moeten zijn, is nu al meer dan een jaar lang bezig. Precies, Covid-19. We zitten allemaal in dezelfde situatie, maar… apart, we zitten allemaal in een thuiskantoor. Of je nu in je thuiskantoor studeert of werkt, de kans is dat je dit ook al spuugzat bent. Niet alleen ben je het spuugzat, maar je weet gewoon niet meer waar je motivatie en productiviteit vandaan moet halen… je bent niet alleen. Niet alles is verloren, er zijn nog wat trucjes die je kunt gebruiken om je productiviteit en motivatie te boosten, zoals je kantoor aanpassen! Hier geef ik je wat tips en tricks om je kantoor aan te passen en welke producten je het beste ervoor kunt gebruiken om weer goed aan de slag te kunnen, zoals die van https://camaloon.com/nl! 

Stap 1 is om alles op een rijtje te zetten en je spullen goed organiseren. Als je een beetje op mij lijkt, ben je ook elke dag je lievelingspen weer kwijt, en moet je overal doorheen graaien om het te vinden. Nou ja, zo was ik in ieder geval, totdat ik voor het eerst sinds basisschool weer een etui kocht. Als je denkt dat een etui toch nog te veel rond gaat slingeren in je kantoor, kun je altijd nog voor een pennenhouder kiezen, en wat er nog beter aan is, is dat pennenhouders van Camaloon met een notitieblokje komen! Verder kun je jouw etui of pennenhouder ook laten personaliseren met een motief of ontwerp naar keuze, zo ben je altijd geïnspireerd om hard te werken!

Tot kort geleden zat ik zelf nog op thuiskantoor voor mn studie. Als je er nog niet bekend mee bent, online studeren betekent een lawine aan deadlines. Studenten staan daar natuurlijk niet alleen in, als je werkt heb je ook veel deadlines. Soms kan dat echt overweldigend zijn, tot op het punt dat je niet weet hoe je jouw studie (of werk) met slaap kan combineren, een sociaal leven of sport moet je niet eens aan denken. Als je er aan denkt raak je bijna in paniek, je denkt aan allerlei verschillende deadlines en het lijkt oneindig, totdat je alles opschrijft. Toen ik voor het eerst in wel meer dan 10 jaar weer alles in een agenda bij begon te houden, zag ik dat er licht is aan het einde van de tunnel. Alles was opeens zo eenvoudig. Het werd niet alleen meer overzichtelijk, ik had opeens door dat ik niet zo veel te doen had als ik dacht, en het voelt erg bevredigend om al je taken af te strepen als je klaar bent . Dus wacht niet langer en regel meteen een agenda, personaliseer het zodat jouw licht aan het einde van de tunnel naar jouw smaak is!

Bij het clumsy kantoor starter pack hoort ook dat alle papieren door elkaar gaan, of in een tas worden gezet en onder alles terecht komt en uiteindelijk een propje wordt. Om dat te verkomen zou je bijvoorbeeld een aktetas of map kunnen kopen. Zo zijn je papieren altijd bij elkaar, blijven ze mooi glad, en ziet alles er wat netter uit. Het kan nog mooier worden, ja, echt! Dit doe je door je aktetas of amp te personaliseren bij Camaloon, zo ziet je thuiskantoor er altijd schitterend eruit. 

Zo zijn de mogelijkheden om je kantoor aan te passen bijna oneindig! Heb je de neiging om je kantoor te verbeteren en dan lekker aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer, volg de tips, laat je creativiteit helemaal los, en boost je kantoor en je productiviteit! 

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen