Bedankt, je persoonlijke rapport is naar je onderweg.

Binnen enkele minuten zal je hem ontvangen in je inbox. Is dit niet het geval? Check even je spam.

Maar! Klik deze pagina nog niet weg, want ik heb iets voor je wat perfect bij jou past.

Als je dit rapport goed kunt gebruiken, dan weet ik zeker dat jij ook héél veel waarde kunt halen uit het volgende (en omdat dit specifiek voor jou gemaakt is krijg je alleen op deze pagina nu een mega korting!)

Mijn waardevolste kennis ga ik vandaag voor bijna niets aan je weggeven!

Menig webshop is eigenlijk alleen maar bezig met social media, terwijl op social media mensen geen koop intentie hebben.

Als je gaat kijken waar mensen naar toe gaan om op zoek te gaan naar een product, dan is het Google. Toch is het meerendeel van de webshops niet vindbaar op Google en dat is zonde!

In mijn 5-delige training ‘SEO voor webshops’ leer ik jou de basis van SEO.

Misschien heb je er al wel eens van gehoord en raak je al in de stress van de term. Geen paniek. In deze 5 videos ga ik je precies vertellen wat het nou precies is en help ik jou met de eerste stappen van SEO. Deze training is zo ontzettend krachtig en belangrijk en toch zie ik in de praktijk dat de meeste webshops deze belangrijke basis nog niet op orde hebben.

Na deze training….

.. wordt het voor jezelf een stuk makkelijker om je werk te doen en potentiële nieuwe klanten aantrekken. Het is namelijk zonde dat het groeien van de webshop je onnodig veel tijd en energie kost. De reden dat dat nu zo is, is omdat deze basis stap nog niet is gezet.