fbpx

Een online training door Stefanie

"SOCIAL ADS VOOR WEBSHOPS"

wat als jouw advertenties wél bestellingen opleveren?

Je bent op zoek naar een manier om snel te groeien met jouw webshop.

Je hebt al eens geprobeerd om te adverteren op Social media, maar toen je besloot om er dan maar een paar tientjes tegen aan te gooien was het resultaat altijd heel teleurstellend.

Misschien heb je zelfs wel eens het advertentie account van Facebook geopend, maar raakte je overweldigd door alle (technische) opties..

Misschien heb je zelfs een poging gewaagd om een campagne op te zetten. Het heeft je waarschijnlijk veel tijd gekost en veel moed, maar toen de advertentie draaide leken de kosten wel alleen maar op te lopen en de bestellingen bleven uit..

het verhaal van stefanie – mrsecommerce

"ik hielp mijn laatste werkgever naar een miljoenen omzet"

En dat is zeker géén sterk verhaal. Het was wel HET moment voor mij om in te zien dat ik voor mijzelf moest gaan om andere ondernemers te helpen. Intussen werken er meer dan 8 mensen in dit bedrijf en groeien we met de dag. Ondanks dat het geen one woman show meer is, vind ik het nog steeds fantastisch om mijn kennis en ervaring te delen in trainingen zoals deze.

Hoe zou het voor je zijn als..

.. je advertenties wél geld opleveren?

.. je de stap durft te zetten om te gaan beginnen met adverteren op Facebook en Instagram?

.. je een campagne kunt laten draaien die jou elke maand meer orders oplevert?

.. je een product meer zichtbaarheid kunt geven zodat je deze sneller uitverkoopt?

 

Het zou een groei voor jouw webshop kunnen betekenen waar je zelf invloed op hebt. Is het even te druk?
Dan kan je het aantal bezoekers en klanten weer terugschroeven.

Dat is allemaal mogelijk wanneer je start met de Social ads voor webshop training.

Deze online training is geschikt voor de webshop eigenaar die aan de slag willen gaan met succesvolle social media advertenties en daarmee meer bestellingen willen krijgen op hun webshop.

De social ads training bestaat uit 9 online modules waarin in je stap voor stap leert hoe je een advertentie opzet die geld oplevert in plaats van geld kost. Je behoudt een jaar lang toegang tot de training inclusief updates, zodat je altijd de informatie er bij kunt pakken wanneer nodig.  Naast de online modules, ontvang je ook toegang tot de online community en een drie live Q&A’s. Deze live Q&A’s worden gegeven via Zoom en je kunt vooraf je vragen insturen. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je de Q&A altijd terug kijken wanneer het jou uitkomt.  Met deze combinatie kan jij na deze training jouw webshop gaan opschalen naar meer orders en omzet!

Aan het einde van deze training heb jij:

Alle kennis in huis om social media advertenties op Facebook en Instagram te draaien die er voor zorgen dat jij dagelijks meer bestellingen opleveren. Je advertenties gaan eindelijk geld opleveren in plaats van dat ze je enkel geld kosten!

investering

social ads voor webshops training

1750
  • 11 modules en 77 lessen zodat de deelnemer leert adverteren op Facebook en Instagram., met de juiste strategie speciaal voor webshops
  • 3 live Q&A’s via zoom
  • 1 jaar toegang inclusief alle updates van Facebook
  • De 10 modules worden drupsgewijs wekelijks vrij gegeven. Je bent hierdoor ongeveer 1,5 tot 2 uur per week kwijt.
  • Exclusief advertentiekosten bij Facebook. Dit is naar eigen inzet.
  • In de community en de Q&A’s kunnen er vragen gesteld worden
  • Een adverteren training speciaal geschikt voor webshops.

Customers reviews

Wat eerdere klanten zeggen:

Ik heb de cursus Social Ads voor webshops gedaan. Ik had geen idee hoe ik moest adverteren op Facebook. Door deze cursus met duidelijke filmpjes, uitleg en goede hulp, weten we nu hoe we goed kunnen adverteren met verschillende doelgroepen.
Brenda van Graefschepe
Shaped Fit
Ik heb deze cursus gedaan omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen. De cursus is simpel en helder, stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt. Nu kan ik alles zelf. Ik weet wat ik doe, waar ik op moet letten en hoe ik de resultaten meet!
Beau
Beauquet
Hiervoor had ik iemand die de ads voor mij deed, maar daarbij werden de ads niet geoptimaliseerd. Ik weet nu zelf hoe het moet en kan dagelijks blijven sturen. Zo kan ik ook echt geld gaan verdienen met ads in plaats van er alleen geld in te stoppen. Superblij mee!
Mandy
By Rogue

*ROAS= Return on Ads Spend. Wat betekent dat voor elke euro je er in stopt je een X bedrag er uithaalt. Dat is wat je wilt met je advertentie, je wilt dat deze je geld op gaat leveren i.p.v. geld gaat kosten.

FAQ

Ja, je kunt direct beginnen met de eerste module. Omdat deze training zo opgebouwd is dat je per module een stap verder komt in het proces van het opzetten van een succesvolle advertentie, krijg je wekelijks toegang tot een nieuwe module. Ik wil je namelijk niet meteen overvallen met de hoeveelheid informatie, het moet namelijk wel leuk blijven. Wil je alle modules sneller bekijken? Dan kan je mailen naar team@mrsecommerce.nl en dan ontvang je direct toegang tot alle modules.

Deze training is geschikt voor webshop eigenaren die graag meer bestellingen willen krijgen op hun webshop.

Deze training telt 11 modules.

1. Introductie

Wat leer je tijdens deze training en hoe behaal je het beste resultaat?

2. Je advertentie account instellen

Om goede advertenties te kunnen draaien is het belangrijk om je advertentieaccount technisch goed ingesteld te hebben. Daarom start deze training met een module zodat je alle instellingen goed ingesteld hebt staan. Na deze module helpen wij jou met de technische account check, zodat je zeker weet dat je kunt beginnen met de juiste instellingen!

3. Strategisch adverteren – de basis

Wat is er belangrijk wanneer je gaat adverteren en waar moet je rekening mee houden. Dat leer ik je in deze module. Op deze manier kan je aan de slag met adverteren doordat je weet waar je rekening mee moet houden.

4. De juiste doelgroepen maken

Een deel van het succes van een advertentie is afhankelijk van de juiste doelgroep. In deze module leer ik je hoe je doelgroepen aanmaakt waar je jouw potentiële wél mee bereikt!

5. Verschillende soorten campagnes maken

In deze module leer ik je welke soorten campagnes er zijn en welke je waarvoor kunt inzetten. Na deze module weet je precies met welke campagne je jouw doelstelling gaat behalen.

6. Advertenties maken

Hoe maak je goeie advertenties waar mensen op willen klikken en hoe schrijf je goede advertentieteksten? Dat leer je in deze module

7. Stap voor stap campagnes maken

Nu je weet hoe alle onderdelen van een campagne in elkaar zitten, leer je in deze module hoe je alles met elkaar combineert. Waar moet je rekening mee houden en hoe zorg je er voor dat de campagne ook echt resultaat gaat opleveren?

8. Campagne optimaliseren

Nu de campagne staat wil je ook weten hoe je hem kunt verbeteren. In deze module gaan we aan de slag met het verbeteren van de campagne en hoe je alle data van facebook kunt analyseren

9. Bonussen
In deze module vind je diverse bonussen terug die ervoor gaan zorgen dat je nog betere advertenties gaat draaien.

10. Veelgestelde vragen

In deze module vind je de meest gestelde vragen over het adverteren gemakkelijk en snel terug

11. Q&A’s

Sinds dat de training bestaat zijn er veel waardevolle Q&A’s geweest die de moeite waard zijn om terug te kijken. 

Dat is natuurlijk deels aan jezelf. Je kunt alle video’s heel snel bekijken of er direct mee aan de slag gaan. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je vragen te stellen en deel te nemen aan de live Q&A’s. Deze zullen na verwachting een uur/ander half uur gaan duren. In deze Q&A kan jij al jouw brandende vragen stellen over het adverteren op social media.

Ja, dat kan. Je hebt alleen wel een webshop nodig om daadwerkelijk de advertentie te laten draaien. Maar deze informatie kan jou natuurlijk ook helpen om jouw webshop meteen goed te lanceren. De Btw die je nu betaald, kan je later weer aftrekken zodra je wel aangemeld bent bij de KvK.

Niet perse, in de eerste module gaan we er wel voorzorgen dat jouw Facebook account technisch goed ingesteld staat. Wanneer dit namelijk niet het geval is, kan je niet meten wat het resultaat is uit deze training. Gelukkig helpen wij jou hierbij door een technische check!

Je krijgt een jaar toegang tot de training, na dit jaar heb je de mogelijkheid om dit te verlengen.

Dat snap ik heel goed, ik vind tot op de dag van vandaag investeren ook heel spannend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik door het investeren niet zo ver zou komen als dat ik nu ben.

Sta daarom eens stil bij waar je heen wilt met jouw webshop. Heb jij de droom om volledig te leven van jouw webshop? Dan zal je toch spannende keuzes moeten maken om daar te komen. Bol.com is niet zo groot geworden zonder te investeren en dat geldt ook voor jou. Veel webshop eigenaren investeren niet en blijven daardoor in een cirkel draaien waarna ze uiteindelijk de handdoek in de ring gooien en dat wil k niet voor jou. Hoe fijn zou het zijn als jij wel bij die paar procent succesvolle webshops terecht zou komen?

De Q&A’s vinden plaats op de eerste maandag van de maand via Zoom. In de online community vind je een overzicht van de aankomende data. Een week voor de Q&A’s wordt er een bericht in de community geplaatst zodat jij je vraag kunt stellen. Kan je er niet live bij zijn? Dat is geen probleem, je kunt alle Q&A’s terug kijken op jouw tempo.

Ja zeker! Facebook en Instagram zijn een bedrijf, dus je maakt de advertenties voor Instagram aan via Facebook. Geen paniek, dat ga ik je allemaal leren.

Mijn doel is om jou te leren hoe je advertenties kunt opzetten die jou geld opleveren. Het zal misschien spannend zijn en soms moet je door een zure appel heen bijten, maar als je mijn adviezen opvolgt, dan zou je advertenties moeten gaan draaien die er voor zorgen dat jij meer orders op jouw webshop krijgt.

ROAS betekend Return on Ads Spend. Je zult in de training wel meer termen tegen komen waar je nog niet van gehoord hebt, maar dit is er een waar ik blij van wordt. Je kunt namelijk wat het advertentiebudget wat je uitgeeft weer oplevert.

Dus stel je voor de ROAS van je advertentie 2 is, dat betekent dat voor elke euro die jij uitgeeft, het €2,- oplevert. Dus een verdubbeling. Dit kan uiteraard natuurlijk ook 10x of 20x keer zo veel zijn.

Deze training is niet geschikt voor ondernemers zonder webshop.

niet tevreden geld terug gagrantie

Ik sta 100% achter deze training. Het is namelijk precies de strategie die wij ook in de praktijk uitvoeren en de resultaten liegen er niet om.

Daarom geef ik op deze training een niet tevreden geld terug garantie. Als je na de 4e module niet overtuigd bent van de kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij jouw aankoopbedrag retour min €150,- exclusief btw administratiekosten.

De voorwaarden van deze regeling zijn dat je aanspraak maakt op de garantie voordat module 5 voor jou beschikbaar gesteld wordt. Daarnaast moet je minimaal één keer aanwezig zijn geweest bij de live Q&A en gebruikgemaakt hebben van de technische accountcheck bonus.

Annuleren van de training kan alleen schriftelijk per e-mail naar team@mrsecommerce.nl, met een duidelijke reden waarom je gebruikmaakt van de mogelijkheid tot annuleren. Er is geen mogelijkheid tot annulering wanneer er niet aan de bovenstaande eisen voldaan is. Is dit wel het geval, dan ontvang je zo spoedig mogelijk je aankoopbedrag retour.

Je hebt na het lezen van deze informatie 2 opties:

  1. Deze pagina wegklikken, geen gebruik maken van het aanbod en op dezelfde manier doorgaan met jouw bedrijf zoals je al deed.
  2. Je pakt nu je kans en maakt gebruik van dit toffe aanbod, zodat je nu zelf aan de slag kunt en er voor kunt zorgen dat je meer orders krijgt in jouw webshop.

Ze zeggen niet voor niets: “Doe wat je altijd deed en je krijgt wat je altijd kreeg”

Ben jij er klaar voor om met mij te starten en succesvolle advertenties te gaan draaien?