fbpx

5 handige webshop tools

Met een webshop is het fijn om handige tools te hebben die het leven makkelijker maakt. In dit blog bericht heb ik een aantal onmisbare items voor je op een rijtje gezet.

Selfie light

Nu denk je misschien, wat moet ik als webshop met een selfie light? Een selfie light zou goed van pas kunnen komen, wanneer je meer achter de schermen laat zien op bijvoorbeeld Insta stories. Door het gebruik van de lamp komen je foto’s en video’s beter uit en de kosten van een Selfie light zijn ook nog eens goed te doen.

Label printer

Maak je nog  gebruik van sticker vellen voor je verzendlabels? Dan is het misschien tijd om over te stappen op een labelprinter. De Dymo 4xl is geschikt voor de verzendetiketten van o.a. PostNL, My Parcel en DHL. Bij het gebruik van een labelprinter heb je nooit dat je halve sticker vellen overhoudt, maar print je exact wat je nodig hebt!

Fotostudio box

Voor je product foto’s, is goed licht van essentieel belang. Het aanschaffen van een fotobox zou voor jou misschien een goede oplossing zijn. Deze mini fotostudio’s komen met lampen en verschillende achtergronden. Gebruik je hem niet? Dan kan je hem gemakkelijk inklappen en opbergen.

Taperoller

Nog zo’n tool die je het leven iets makkelijker kan maken. Zit jij ook altijd zo te kloten met het dichtplakken van je dozen? Een taperoller kan het je net iets makkelijker maken!

Verzendzakken

Het gebruik van verzenddozen is duurder en neemt een hoop ruimte in beslag, daarom zouden verzendzakken voor jou een goede optie kunnen zijn. Je bestelling is snel ingepakt en je plakt de zak gemakkelijk dicht

Een paar items die je leven als webshop eigenaar iets makkelijker zouden kunnen maken. Wat is jouw favoriete item die jouw leven makkelijker maakt?

meer blog berichten

Hoe krijg ik meer bezoekers in mijn webshop?

Eindelijk je webshop staat! Je hebt de juiste producten, een mooie webshop ontworpen, social media accounts aangemaakt en je hebt voldoende voorraad. Alleen de bezoekers

Is een webshop beginnen moeilijk?

Steeds meer mensen beginnen met een webshop, omdat ze geld willen verdienen vanuit huis. Vaak begint het vanuit een uit de hand gelopen hobby. Of

Gratis webshop event

Meld je nu gratis aan voor de Dag van de Webwinkel op zaterdag 11 november 2023

Hét online webshop event van het jaar!