fbpx

De voordelen van brandreps

Misschien heb je er al eens van gehoord: BrandReps. Brandreps zijn mensen die je “merk” vertegenwoordigen, echter zie je de laatste jaren steeds meer dat deze brandreps worden in gezet om zo op een voordelige manier aan product- en/of sfeer foto’s te komen.

Hoe werkt het?

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je stuurt je brandrep een aantal artikelen op naar je brandrep en deze maakt foto’s van deze artikelen, die jij vervolgens weer kunt gebruiken. Je brandrep mag vervolgens de artikelen houden.

Dit concept wordt veel toegepast bij de kinderkleding, er is namelijk een grote groep moeders die super mooie foto’s kunnen maken en het leuk vinden om hun kindje als brandrep in te zetten. Maar uiteraard is dit ook zeker mogelijk voor andere producten, denk aan bijvoorbeeld woonaccessoires, dames kleding, speelgoed etc.

Wat zijn de voordelen?

Vaak is het erg duur of tijds ingrijpend om zelf product foto’s te (laten) maken, daarbij is het visueel gezien voor je klant een voordeel wanneer je het product ook als een sfeerfoto’s kunt laten zien. Wanneer je zelf niet zo handig bent met een camera of er gewoon grofweg geen tijd voor hebt, kan dan dit zeker een goede oplossing zijn.

Waar vind ik brandreps?

Dat is makkelijker dan je denkt, plaats eens een oproep op je social media. Vraag dan bijvoorbeeld om voorbeeld foto’s, want het is wel handig om van te voren te weten of de manier van fotograferen bij je webshop past.

En is het inzetten van brandreps wat voor jou?

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen