fbpx

Een coachingsprogramma door Stefanie

"Webshop succes formule
6-maanden Intensive"

..Zodat je niet bij de 50% van de webshops behoort die binnen 2 jaar stoppen, maar bij de 5% die wél succesvol wordt.

het verhaal van stefanie – mrsecommerce

"ik hielp mijn laatste werkgever naar een miljoenen omzet"

En dat is zeker géén sterk verhaal. Het was wel HET moment voor mij om in te zien dat ik voor mijzelf moest gaan om andere ondernemers te helpen. Intussen werken er meer dan 8 mensen in dit bedrijf en groeien we met de dag. Ondanks dat het geen one woman show meer is, vind ik het nog steeds fantastisch om mijn kennis en ervaring te delen in trainingen zoals deze.

In dit 6 maanden traject..

zetten we samen een ijzersterke fundering voor jouw webshop neer, zodat werkelijk ALLES erop is ingericht om een groots succes te maken van jouw webshop. 

Picture this: over 6 maanden een webshop die elke dag opnieuw voor een eindeloze stroom aan bestellingen (en inkomsten!) zorgt. Yes, óók als jij ligt te slapen, geniet van qualitytime met je gezin, op vakantie bent of even geen zin hebt om actief te zijn op social media.

 

Jouw persoonlijke webshop scan

Nog voordat dit 6-maanden groepstraject officieel van start gaat, ontvang je een uitgebreide video van Stefanie (ongeveer 15 minuten) met een persoonlijke webshopscan. 

In deze scan vertel ik jou:

 ⁃ Wat voor jou persoonlijk de 3 belangrijkste marketingacties zijn waar jij je op zou moeten focussen, waarmee 90% van de acties die je nu uitvoert overbodig wordt. 

Lees: verdien veel meer geld door veel minder te doen (en stop met je kostbare tijd verspillen!)

 Welke meest gemaakte fouten jij nu maakt waarmee je nu – zonder dat je het doorhebt – elke dag keihard omzet laat liggen, potentiële klanten onnodig naar je concurrent stuurt (daar gaat je nieuwe lifelong klant) én waardoor je omzet te veel schommelt in plaats van in een stabiele lijn stijgt.

 ⁃ De 8 hacks die je instantly kunt toepassen, waarmee je bezoekers gemiddeld 2x zo snel bestellen én ze aanzienlijk hogere bedragen uitgeven per bestelling (dit wil je weten!)

In dit 6 maanden traject..

Het traject is opgedeeld in verschillende modules, met elk een eigen thema zoals: 

 ⁃ Hoe zet ik Google optimaal in om dagelijks GRATIS meer klanten via Google te krijgen? 

 ⁃ Hoe verdubbel ik mijn omzet via social media?

 ⁃ Hoe zorg ik voor méér verkopen met hetzelfde aantal bezoekers?

   en… méér 

In elke module ontvang je high-level masterclasses en coaching, met daarin alleen maar de top-practices en activiteiten die bewezen wérken. Het zijn dezelfde dingen die wij toepassen bij onze meest premiumklanten waarmee binnen enkele maanden een verviervoudiging van de omzet realiseren. 

Alle modules bestaan uit:

 een Expert-Sessie; waarna je direct de inkomsten-verhogende acties kunt doorvoeren op jouw eigen webshop

 een Lasercoaching-Sessie; waarin je jouw persoonlijke vraagstuk kunt voorleggen en unieke coaching krijgt die werkt voor JOU.

Alle sessies zijn live te volgen via Zoom. Kun je er niet live bij zijn? We’ve got you: vooraf kan je altijd je vragen insturen en alle sessies zijn binnen 24 uur terug te kijken op een moment dat JOU het beste uitkomt. Dus je mist nooit iets. 

Groeiversneller Livedag:

Halverwege het traject is er een Groeiversneller Livedag (waarvan het thema nog even geheim blijft 😉). 

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met alles wat je geïmplementeerd hebt in de maanden daarvoor, vergroten we uit wat goed werkte en wat getweakt mag worden en maken we samen een heel concreet actieplan voor een ‘next level’ met optimale groei van jouw webshop en omzet. 

De datum volgt later en wordt in overleg met alle deelnemers gekozen. 

Interactieve Telegram Community:

Tussen alle meetings om kan je onderling contact houden via een Telegram groep waar je ‘mastermind style’ best practices met elkaar kunt uitwisselen en om support kunt vragen van de rest van de groep. 

Daarnaast is er in de weken dat er geen call is, een coachingsdag via Telegram.

Je hoeft dus nooit met je vragen te blijven zitten en zo vergroot je de kans enorm dat je webshop en klantenstroom vóór jou blijft werken (ipv een zorgenkindje wordt dat al je tijd opslokt en waar je ‘s nachts wakker van ligt).

Een jáár lang toegang:

Daarnaast heb je een heel jaar toegang tot mijn signature webshop training: de Webshop Succesformule. In de online training krijg je 15 modules, die jou helpen een succesvolle webshop neer te zetten. Dit in combinatie met het groepstraject, zorg je zo voor de meest ijzersterke fundering van een webshop die jouw stoutste dromen en verwachtingen overtreft. Klik hier voor meer informatie over de Webshop Succesformule. 

investering

De Webshop Succesformule 6-maanden Intensive

4997
  • Persoonlijke webshop scan t.w.v. €297,-
  • 4 expertsessies
  • 4 lasercoachingssessies
  • Telegram Community
  • 1 jaar Toegang tot de webshop succesformule t.w.v. €1497,-

Customers reviews

Wat eerdere klanten zeggen:

Ik kwam bij mrs e commerce terecht terwijl mijn webshop al liep via social media. Toch wilde ik een stapje meer om zekerheid te creëren mocht dit ooit wegvallen. Maar waar start je? Gelukkig kwam daar het aanbod van het mentorship programma. Ik kreeg waardevolle informatie omtrent de inrichting van mijn webshop tot het schrijven van seo-proof blogs. Daarnaast ontstond er ook een band met de mede cursisten en hieruit ook waardevolle samenwerkingen. Kortom: ik ging in dit half jaar een heleboel stappen vooruit. Momenteel ben ik ook een nieuw traject begonnen met Mrs e-commerce omdat ik de informatie, communicatie, snelheid en kennis zo waardevol vind!
Isabel
Zilte zusjes
Wat heb ik ontzettend veel geleerd tijdens het mentorship programma. Ik had, soms nog, echt wel last van die blinde vlek. Waar de webshop voor mij heel logisch ingedeeld was, de productbeschrijving duidelijk genoeg was en ik me maar afvroeg waarom Google mij slecht tot niet kon vinden, bleek ik er zo ontzettend naast te zitten. Kennis hebben van je vakgebied wil niet zeggen dat je daardoor meteen een goede en gebruiksvriendelijke website hebt. Daar ben ik wel achter gekomen. Stefanie heeft me vele handvatten gegeven en daar ben ik mee aan de slag gegaan. En het sparren met medecursisten was ook ontzettend fijn. Het bevestigd dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt en tegelijkertijd leer je ook nog eens van elkaar. En ben ik nu klaar? Nee, want er is altijd ruimte voor verbetering, een website is nooit af. Maar ik weet nu wel waar ik op moet letten en wat ik moet doen!"
Nicole
By Nici
Toen ik mijn webshop begon, was het meer met een gedachte oh leuk allemaal dingetjes verkopen waar ik blij van wordt. Ik had niet echt een plan, ik dacht die klanten komen van zelf wel door social media, want ja dat is wat je ziet bij iedereen! Toen ik mrs e commerce tegen kwam op insta ben ik ze meteen gaan volgen en heb ik alle gratis tips meteen toegepast! Later deed ik mee aan de gratis webinars en iedere keer stak ik er zoveel van op. Toen ik besloot om mijn webshop niet meer te zien als een hobby maar als een bedrijf koos ik ervoor om mee te doen aan het mentorship programma. Ik heb hier enorm veel aangehad, het is zo fijn om alle vragen die je hebt te kunnen stellen aan een professional, en dingen te leren waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had! Mijn webshop is zeker geen hobby meer, dit mede dankzij Stefanie en haar team!
Kimberly
Fash & Home

FAQ

Wanneer je een traject ergens anders volgt misschien wel, maar niet hier. Wat we in deze zes maanden gaan doen is een ijzersterke basis voor jouw webshop neerzetten. Dus na een maand zal je het traject nog niet hebben terugverdient. En dat moet je ook niet willen, want bij trajecten waar je dat wel leert, leer je vaak trucjes die even werken, maar daarna stort je webshop weer in. Tijdens dit traject wil ik een bedrijf met je gaan neerzetten die ook volgend jaar en de jaren er na jouw omzet en bestellingen gaan opleveren en dat ook JIJ precies weet wat je moet doen om bestellingen te krijgen en niet een of ander trucje die een keer werkt. 

Als je twijfelt, dan wil ik je sowieso al niet aanraden om mee te doen. Je moet zeker weten dat je deze uitdaging met mij aan wilt gaan en de aankomende 6 maanden veel tijd en energie in je webshop gaat stoppen. Heb je dus ook niet zo veel tijd? Dan kan ik je nu al bijna garanderen dat je niet het resultaat gaat behalen zoals je zou willen. Ik ga je echt aan het werk zetten, een succesvolle webshop is namelijk geen tovertrucje en een magische oplossing, maar een goede fundering die dagelijks klanten gaat opleveren.

Je hebt direct toegang tot de online training. Ook kan je meteen instappen in de Telegram groep.Op deze manier kan je ook voor de start van het traject al meteen aan de slag. We gaan werken aan jouw beste webshop jaar tot nu toe! 

Dit programma is geschikt voor de webshop eigenaren die klaar zijn voor de volgende stap in hun webshop. Vind je het soms lastig om te bepalen wat je nu moet doen om te groeien en zie je soms door het bomen het bos niet meer? Dan is dit voor jou! We gaan er samen voor zorgen dat jouw webshop de volgende stap kan maken en gaat groeien in omzet en orders!

Nee dat is niet nodig. Het kan zijn dat je ergens anders een training hebt gevolgd of ergens een webinar hebt bekeken of misschien nog helemaal niets gedaan hebt. Dat is geen enkel probleem, omdat ik echt ga kijken wat JIJ nodig hebt en daar het programma op wordt samengesteld.

Het programma duurt 6 maanden, in deze periode heb je onbeperkte toegang tot mij. Je hebt hiernaast ook een jaar toegang tot de online training, de Webshop succesformule. 

Ja dat kan, in de online leeromgeving kan je ze allemaal terug vinden en op je gemak terug kijken. Er staan tevens al Q&A’s en masterclasses voor je klaar

Nee dit is een groepstraject waarbij ik je alles geef wat jij als webshop nodig hebt! Er wordt echt gekeken naar wat elke deelnemer nodig heeft en daar gaan we mee aan de slag zodat je er altijd alles uithaalt wat jij nodig hebt. Daarbij is de kracht van een groep mega sterk en ik geloof echt dat je elkaar kunt versterken

Je hebt na het lezen van deze informatie 2 opties:

  1. Deze pagina wegklikken, geen gebruik maken van het aanbod en op dezelfde manier doorgaan met jouw bedrijf zoals je al deed.
  2. Je pakt nu je kans en maakt gebruik van dit toffe aanbod, zodat je nu zelf aan de slag kunt en er voor kunt zorgen dat je meer orders krijgt in jouw webshop.

Ze zeggen niet voor niets: “Doe wat je altijd deed en je krijgt wat je altijd kreeg”

Ben jij er klaar voor om met mij te starten en in 2024 een succesvolle webshop neer te zetten?