fbpx

BEHIND THE SHOP: FLOWRISH

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Flowrish

 

Cherish Rose (33) geeft Reiki en Chakra Healing, en heeft een passie voor edelstenen. Deze twee liefdes heeft zij gecombineerd op haar website. Op 1 november 2019 is zij haar webshop Flowrish (www.flowrish.nl) gestart.

Waarom ben je Flowrish gestart?

Ik ben Flowrish gestart vanuit mijn behoefte om anderen te helpen en verlichting te brengen.

Met Flowrish heb ik een plek gecreëerd waarin je écht jezelf kan en mag zijn. Dit is de plek waar je de rollen die je dagelijks vervult van je mag afschudden en de volledige aandacht naar jezelf mag richten. Dit is de plek waar je kwetsbaar mag zijn.
Kwetsbaarheid tonen geeft kracht. Het zorgt voor verbinding; eerst naar binnen en dan naar buiten.

Dit is ook precies wat Flowrish mogelijk maakt… Naar binnen keren om te onderzoeken wat er nog geheeld mag worden. Heling bieden waar nodig, op de manier die goed bij jou aansluit.
Want na heling kun je volledig gebruik maken van jouw potentieel en floreren in het leven.

 

Wat verkoopt Flowrish?

Ik verkoop edelstenen, spirituele producten en handgemaakte edelsteensieraden.

Wat maakt Flowrishuniek?

Edelstenen en hun helende werking, krijgen steeds meer bekendheid. Dat vind ik heel erg mooi, want ik hoop dat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze helende krachten. Toch is het goed om te weten dat niet elke edelsteen geschikt is voor een ieder. Daar geef ik – indien gewenst – extra informatie over de werking en combinatie van edelstenen en test ik of deze goed aansluiten bij een klant, voordat deze verstuurd worden.

Naast het verschaffen van informatie, maak ik de edelsteensieraden met veel liefde. Omdat ik ook edelstenensieraden op maat maak, zijn veel sieraden uniek.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Flowrish?

Ja, naast mijn webshop bied ik ook healings aan: Reiki en Chakra Healing. Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor edelsteenconsulten. Tijdens zo’n consult wordt er gekeken naar de levensfase en de mogelijke klachten die iemand ervaart. Aan de hand van deze informatie en het invoelen op de energie, wordt een edelsteen voorgeschreven die helpend kan zijn.

Op welk platform draaitFlowrish?

Ik gebruik WooCommerce in combinatie met WordPress. Ik ben hier erg tevreden over en vind dit een zeer gebruiksvriendelijk programma.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Je kunt Flowrish vinden op Facebook, Instagram en YouTube. De meeste klanten krijg ik via Instagram en Facebook.

FB: www.facebook.com/flowrishnl
Instagram: www.instagram.com/flowrish_nl

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het contact met klanten en het ontwerpen van sieraden. Daarnaast vind ik het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. De ene dag is het druk met bestellingen en de andere dag zit ik weer wat meer op Social Media om zo verbinding te maken met mijn doelgroep. Die afwisseling maakt het voor mij heel erg leuk.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Ik vind de samenwerking met pakketdiensten vaak een uitdaging. Wanneer ik bestellingen binnen krijg, wil ik deze zo snel mogelijk verwerken. Deze bestelling worden vaak dezelfde dag nog verstuurd. Ik vind het dan ontzettend jammer dat het soms een aantal dagen kan duren voordat de klant dit pakket heeft ontvangen.

 

Wat zou je graag nog met Flowrish willen bereiken?

​Momenteel verzend ik alleen binnen Nederland en België. Omdat ik steeds meer vraag krijg uit andere landen, wil ik graag wereldwijde verzending aanbieden. Dat ligt niet heel ver in de toekomst, ik hoop dit al op korte termijn te realiseren.
Daarnaast is het mijn wens dat Flowrish wereldwijd bekend staat als de plek voor natural healing.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Zorg voor een duidelijke visie, volg je hart en heb vertrouwen in jezelf!

 

meer blog berichten