fbpx

Behind the shop: Minicrol

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan MiniCrol.

Ik ben Carola en ben 33 jaar. Mijn webshop gaat om mijn MiniCrol kinderkleding te vinden op www.minicrol.nl . De webshop is gestart in december 2020, dus nog niet zo heel lang.  

 

Waarom ben je MiniCrol gestart?

Ik maakte kinderkleding voor bekenden en vond dit geweldig om te doen. Vandaar dat ik een webshop gestart ben om nog meer mensen blij te kunnen maken. 

Wat verkoopt MiniCrol?

Ik verkoop handgemaakte kinderkleding en producten voor de baby uitzet. Daarnaast ben ik aan het uitbreiden naar de dames kleding. 

Wat maakt MiniCrol uniek?

Ik zoek met liefde de mooiste stoffen uit en vind het tof om unieke producten te maken. Een voorbeeld hiervan is het schelp speelkleed. 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Minicrol?

Ja, ik werk ook 32 uur op kantoor in de accountancy. 

Op welk platform draait MiniCrol?

Ik heb mijn webshop zelf gebouwd via The Shop Builders. 

Bereik je veel klanten via Social media?

Je kunt me vinden op Facebook, Pinterest en Instagram. Vooral via Instagram ben ik actief en komen de meeste klanten. 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het begint al bij het uitzoeken van de mooiste stoffen. Daarna het contact met klanten. Heerlijk achter de naaimachine kruipen waar de mooiste producten onder vandaan rollen. En dan als resultaat een tevreden bericht en/of foto ontvangen van de klant. 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Ik ben bezig met meer bereik krijgen via Instagram. Volg hiervoor veel webinars en dat is nog lastig om een weg in te vinden hoe adverteren etc werkt.

Wat zou je graag nog met Minicrol willen bereiken?

Ik hoop zeker te groeien met MiniCrol. Ik heb nog een hoofd vol ideetjes die ik graag zou willen uitvoeren. Ik hoop in de toekomst meer setjes kleding te kunnen aanbieden. 

 Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Luister naar Pippi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan! Volg je hart en go for it! 

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen