fbpx

BEHIND THE SHOP: VAN LUIJK BLOEMSTUKKEN EN BIJOUTERIE

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie.

 

Francis Eggermont van Luijk. Een gemotiveerde moeder van 34 met 2 prachtige dochters (7 en 5) en gelukkig getrouwd. Ik ben in januari 2017 de webshop begonnen, en heb dit de afgelopen jaren dan ook opgebouwd tot de webshop die ik nu heb.

http://vanluijk-bb.nl/prestashop/

Waarom ben je Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie gestart?

Omdat het hebben van een eigen winkel nog niet echt tot te mogelijkheden behoort en ik wil mijn sieraden graag over het hele land verkopen.

 

Wat verkoopt Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie?

Ik verkoop sieraden die ik zoveel mogelijk met de hand maak, daarnaast ben ik sinds kort begonnen met de verkoop van sieraden waarbij dieren de hoofdrol spelen ,( hierbij word ik veel geïnspireerd door mijn hond en Collega Eoin een Ierse wolfshond) Die ook veel te zien is op mijn facebook en Instagram.

 

Wat maakt Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie uniek?

Ik probeer een zo divers mogelijk assortiment aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie?

Ja ik werk part-time in de thuiszorg. Wat ik nog altijd met veel plezier doe. 

 

Op welk platform draait Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie?

Prestashop

Bereik je veel klanten via Social media?

Ja ik ben actief op Social media met Facebook (www.facebook.com/vanluijkbloemstukkenenbijouterie ) en instagram (vanluijkbloemstukkenbijouterie) Via deze kanalen weten de klanten mij goed te vinden.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Kunnen delen van mijn creativiteit in sieraden, en de positieve reacties van klanten wanneer ze iets kopen.

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Het aantrekkelijk maken en klanten terug laten komen.

Wat zou je graag nog met Van Luijk Bloemstukken en Bijouterie willen bereiken?

Ik hoop dat mijn webshop de komende jaren verder kan groeien maar we moet klein beginnen toch..?  Graag zou ik ook nog wat meer betaalmogelijkheden willen toevoegen. Verder zou ik mij graag nog meer willen onderscheiden met mijn sieraden. Het liefst zou ik dan een eigen merk op willen zetten.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Geef niet te snel op, en luister ook goed naar je klanten. Zij kunnen soms met goede tips komen. Zorg dan je er ook bent voor deze klanten.

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het