fbpx

BEHIND THE SHOP: CHARMZ BY DY

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Charmz By Dy. 

Dyonne (33) is woonachtig is de eigenaresse van Charmz By Dy en zij is woonachtig in Almere. Eind Oktober 2019 is haar webshop Charmz By Dy (www.charmzbydy.nl) live gegaan. 

 

Waarom ben je Charmz By Dy gestart?

Na een moeilijke periode, moest ik op zoek gaan naar een hobby, met name om te ontspannen. Waar zou ik blij van worden en wat vind ik leuk ! Ik kwam op het idee nadat ik een zelfgemaakte sleutelhanger had gekocht voor een vriendin en dacht, maar hè, dat lijkt mij ook leuk om te maken ! De hobby begon en liep al snel uit de hand, ik ben mijzelf meer gaan richten op het maken van armbanden, na vele positieve reacties, dacht ik, laat ik ze proberen te verkopen. Zo is het eigenlijk begonnen..

Wat verkoopt Charmz By Dy?

Ik verkoop handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden, zoals kralenarmbanden, oorbellen, sleutelhangers en wensflesjes. Daarnaast heb ik ook een groot aanbod van accessoires. Echte fashion musthaves, denk aan trendy sjaals, tassen, portemonnees, kraagjes, riemen etc…

Wat maakt Charmz By Dyuniek?

Unieke sieraden en printjes! Het grootste gedeelte van de sieraden maak ik zelf, dus ze zijn uniek. Ook vind je erg veel printjes. I Love it ! Zebraprintjes, luipaardprintjes, koeienprint etc..die vind je overal terug in het gehele aanbod.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Charmz By Dy?

Jazeker, ik ben moeder van 2 prachtige kinderen van 8 en 10 jaar oud en sinds 1,5jaar is onze Franse Bull Shiva toegevoegd aan ons gezin, een drukke boel dus.
Mijn man heeft een eigen onderhoudsbedrijf ‘Hendrikse Onderhoud’ en daar beheer ik de financiële boekhouding en maak ik offertes voor.

Op welk platform draait Charmz By Dy?

Ik gebruik het platform van Jouwweb, makkelijk in gebruik!

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik ben steeds actiever op Social media en probeer daarin mijn weg te vinden…
Facebook ; www.facebook.com/charmzbydy    &   Instagram ; www.instagram.com/charmzbydy

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik zelf alles kan bepalen en alles zelf kan doen. Daarnaast is hét grote voordeel dat ik mijn eigen tijd kan bepalen, met een druk gezin is dat de belangrijkste reden en grootste voordeel.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

De website heb ik geheel zelf ingericht, met basiskennis ben ik een heel eind gekomen, de vindbaarheid bijv. op google en hoe dat precies allemaal werkt, daar wist ik echt niks van, maar dat ben ik op het moment aan het leren van een specialist en begin het te snappen en ook leuk te vinden !
Productfoto’s is ook wel iets wat uiteindelijk meer professionele aandacht mag krijgen.

Wat zou je graag nog met Charmz By Dy willen bereiken?

Mijn vindbaarheid verbeteren, nog meer betalende klanten aantrekken.
Daarnaast heb ik meerdere events/braderieën gepland staan, waar ik zoveel mogelijk op aanwezig wil zijn om mijn naamsbekendheid verder te vergroten.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Sluit je aan bij een webwinkel keurmerk ! Het geeft vertrouwen aan de klant en je weet zeker dat je webwinkel aan alle wettelijke eisen voldoet.

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen