fbpx

Behind the shop: Hippe aap

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Hippe Aap.

Ik ben Wendy 31 jaren jong, ben moeder van 2 jongens Luuk & Abel en ben getrouwd met Bart. Wij zijn op 20 juli 2020 gestart met de webshop. Hippe Aap een tof kledingmerk voor kids en volwassen en zijn te vinden via www.hippeaap.nl 

Waarom ben je Hippe Aap gestart?

De kriebel voor het ondernemen en iets voor mijzelf te beginnen is er al een tijdje. Ik heb jaren geleden samen met een vriendin een webshop gehad in mokken, super leuk ook hoor maar dit ligt meer in mijn straatje. Ik ben een creatief mens en dat kan ik helemaal kwijt in mijn eigen kleding merk. En de mokkenwebshop daar zijn we uiteindelijk mee gestopt.

Wat verkoopt Hippe Aap?

Kinderkleding maar ook volwassen. Alleen ik richt mij meer op kids.

Wat maakt Hippe Aap uniek?

Ik zet een echt kledingmerk neer. Alleen kleding van Hippe Aap is te koop. Het wordt gekenmerkt door de aap en het is tijdloos met geen poespas.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Hippe Aap?

Ja, ik werk ook nog 24 uur bij een pneumatisch bedrijf als office assistent.

 

Op welk platform draait Hippe Aap?

De webshop draait op Strato.

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik gebruik facebook, instragram en sinds kort ook Pinterest. Via facebook zie ik niet echt mijn klanten. Mijn klanten zitten meer op instagram en Pinterest heb ik sinds kort.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik helemaal kan doen zoals ik het zelf wil. Als ik bijwijzen van vandaag een actie erin wil gooien of als ik bedenk aaaahhh dit moet ik doen.. dan doe ik dat gewoon. Het creatieve stukje dat vind ik ook heel leuk om te doen.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Het up-to-date houden van mijn webshop. Alle content alle social media dingen, ik vind het wel leuk hoor alleen kost dit ook best veel tijd.

Wat zou je graag nog met Hippe Aap willen bereiken?

De teksten op mijn webshop of de SEO tekst. Ik ben daar niet zo sterk in. Daar kan ik nog wel veel van leren, maar ik zeg wel altijd oefenen baart kunst. Dus ik verdiep me er wel in en wijzer ik wordt hoe beter de teksten zullen worden. Mijn doel is gewoon om Hippe Aap een trots Nederlands merk te laten worden.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Goed je plan uitwerken, want er komt best wel wat bij kijken. Je zet een webshop niet zo maar even in de markt.  Het kost veel tijd en geduld om het goed op te zetten. Dat besef moet je wel hebben voor je aan zoiets begint.

meer blog berichten

Hoe krijg ik meer bezoekers in mijn webshop?

Eindelijk je webshop staat! Je hebt de juiste producten, een mooie webshop ontworpen, social media accounts aangemaakt en je hebt voldoende voorraad. Alleen de bezoekers

Is een webshop beginnen moeilijk?

Steeds meer mensen beginnen met een webshop, omdat ze geld willen verdienen vanuit huis. Vaak begint het vanuit een uit de hand gelopen hobby. Of

Gratis webshop event

Meld je nu gratis aan voor de Dag van de Webwinkel op zaterdag 11 november 2023

Hét online webshop event van het jaar!