fbpx

BEHIND THE SHOP: HIPPE SNUFFELZAKJES

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Hippe Snuffelzakjes.

Sylvia (40) is inmiddels 21 jaar samen met haar man. Ze hebben samen 2 kinderen. Ze vindt het erg leuk om haarzelf verder te ontwikkelen en probeert elke dag wat bij te leren. Verder is ze dol op dieren. Ze hebben 1 hond, 3 katten en een aquarium. Op 1 mei 2018 heeft zij de digitale deuren van Hippe Snuffelzakjes (www.hippesnuffelzakjes.nl) geopend.

 

Waarom ben je Hippe Snuffelzakjes gestart?

Ik ben kattenoppas en geef mijn oppaskatten graag cadeautjes. Ik heb meerdere keren snuffelzakjes (speelzakjes) voor katten laten maken. Dit bleek een groot succes onder mijn eigen en oppaskatten. Ik kreeg ook veel vraag of ik de snuffelzakjes wilde gaan verkopen. Zo is het idee ontstaan om een webshop te beginnen.

 

Wat verkoopt Hippe Snuffelzakjes?

Ik verkoop voornamelijk handgemaakte kattenspeelgoed (Hippe snuffelzakjes).  Snuffelzakjes zijn een écht cadeautje voor je kat. Door de aantrekkelijke geur voelen ze zich prettig en het daagt ze uit voor een spelletje. Zelfs katten die normaal nooit spelen vinden de snuffelzakjes geweldig! Inmiddels weten onder andere cattery’s, asiels en kattenoppassers. Ook heeft Hippe snuffelzakjes inmiddels een paar verkooppunten. Daar ben ik super trots op!

 

 

Wat maakt Hippe Snuffelzakjes uniek?

Doordat ik als kattenoppas werk weet ik precies wat katten leuk vinden. Tevens vind ik persoonlijke aandacht voor de klant super belangrijk. Ik speel in op de wensen van katten en hun baasje.

 

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Hippe Snuffelzakjes?

Ik ben kattenoppas en ik heb een individuele honden uitlaatservice.

 

 

Op welk platform draait Hippe Snuffelzakjes?

Ik gebruik voor mijn webshop mijnwebwinkel en ben hier erg tevreden over.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik ben actief op Facebook en Instagram. Via allebei krijg ik klanten, maar vooral via Facebook. Inmiddels heb ik een heel leuk aantal vaste klanten en volgers. Super leuk!

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik allemaal leuke berichten, foto’s en filmpjes van tevreden klanten krijg. 

 

Wat zou je graag nog met Hippe Snuffelzakjes willen bereiken?

Ik zou graag een beloningssysteem willen koppelen aan mijn webshop zodat klanten kunnen sparen voor cadeautjes. Mijn toekomstdroom is om zoveel mogelijk katten en eigenaren blij de maken met mijn producten.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Verkoop iets waar je zelf ontzettend enthousiast over bent. Zorg er wel voor dat je unieke producten hebt, dat je het net even anders doet dan je concurrenten.

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het