fbpx

BEHIND THE SHOP: KIDDEAUS

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Kiddeaus

Esther (36) is moeder van 5 kinderen, en runt daarnaast haar webwinkel Kiddeaus. In januari is haar webshop Kiddeaus (www.kiddeaus.nl) live gegaan.

Waarom ben je Kiddeaus gestart?

Ik ben met de webshop gestart omdat ik zonder werk kwam te zitten en via het uwv kon je voor jezelf gaan beginnen en dat heb ik toen gedaan. En ik wist meteen dat ik iets met kinderen wilde gaan doen..

 

Wat verkoopt Kiddeaus?

Bij Kiddeaus vind je een breed assortiment speelgoed voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Plezier staat daarbij natuurlijk voorop! Daarnaast is het speelgoed van hoge kwalitit, betaalbaar en ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarbij is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen en toevoegingen.

Wat maakt Kiddeaus uniek?

Kiddeaus is uniek omdat de producten met heel veel zorg en onderzoek zijn uitgezocht! Kiddeaus ziet een bestelling niet als bestelnummer maar een persoon! Kiddeaus geeft net even wat eer service dan bij de grote bedrijven.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Kiddeaus?

Ja ben mem (moeder) van 5 kinderen 😊

 

Op welk platform draait Kiddeaus?

Woocommerce

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik gebruik Facebook het meest en daarop wordt ook het meeste doorgeklikt naar de webshop. Ook ben ik actiever geworden op Instagram moest dit kanaal echt even uitvinden en ben ook te vinden op Pinterest erg leuk kanaal ook..

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het leukste vind ik dat je eigen baas bent. Ik kan mij dag indelen zoals ik dat zelf wil. Een nadeel is wel dat je altijd alleen bent en dat je dan wel iemand mist om mee te sparren en dingen te bedenken. Iemand die je uit je dip haalt als het even tegen zit.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Meer bekendheid krijgen vind ik erg lastig en is een grote uitdaging.

 

Wat zou je graag nog met Kiddeaus willen bereiken?

Ik hoop dat Kiddeaus bekender en drukker wordt en dat Kiddeaus een eigen plekje krijgt.

 

meer blog berichten