fbpx

BEHIND THE SHOP: KNUZZ

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Knuzz

 

Ik ben Eliane en ben 52 jaar en Zefanja 54 jaar,

We zijn zussen. We zijn allebei heel creatief. Wij zijn in 2019 in juli begonnen met onze webshop.

 

https://www.knuzz.com/

Waarom ben je Knuzz gestart?

We vonden dat er te weinig aanbod in leuke woondekens is. Ook zijn ze vaak veel te kort. We vinden dat er best mooiere woondekens binnen op je bank mogen liggen waarbij je voeten ook onder de deken liggen en er niet onderuit piepen als je hem optrekt. Daarnaast moeten ze lekker warm en zacht zijn en van een goede kwaliteit. Het is toch een leuke accessoire in je huis. Naast woondekens bestaan er ook geen dekens voor kinderen, terwijl die het juist ook heerlijk vinden om onder een dekentje bij mama op de bank te zitten. Daarom hebben we ook leuke hippe dekens in een kleiner formaat bedacht voor kids.

 

Wat verkoopt Knuzz?

Wij verkopen woondekens, kinderdekens, tassen en sjaals.

 

Wat maakt Knuzz uniek?

Wij verkopen handgemaakte woondekens die in verschillende maten verkocht worden met een enorm aanbod in verschillende kleuren, motieven, prints etc. Ze zijn gewoon lekker lang en heerlijk warm en zacht. Ze zijn verder nergens te koop, alleen via onze eigen website en via Bol.com

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Knuzz?

Eliane is HR-medewerkster voor 28 uur en Zefanja heeft een kleding webshop (Zendee)

Op welk platform draait Knuzz?

Magento

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Facebook, Instagram, Pinterest. Via social media en google krijgen we de meeste klanten binnen.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

We bedenken zelf leuke producten en hoe leuk is het dat deze producten bij iemand in de woonkamer komt te liggen en daar blij mee maakt!

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Goede foto’s maken met leuke teksten voor social media. Het aankomen van goede stoffen blijkt ook lastiger dan gedacht.

 

Wat zou je graag nog met Knuzz willen bereiken?

Nog beter gevonden worden via google en social media, leuke sfeerfoto’s. Onze wens is dat onze dekens bij iedereen in Nederland en Belgie op de bank komt te liggen.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Maak een strategisch plan en verdiep je goed in het product op de markt, is er genoeg vraag naar. Heb je een uniek product? Begin klein en groei niet te snel.

meer blog berichten