fbpx

BEHIND THE SHOP: LUXE PAKKETJE

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Luxe pakketje

 

Mijn bedrijf heet Luxe pakketje. Ik ben Kylie Bauer en ik ben 22 jaar. 1 oktober 2020 heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Vanaf toen ben ik zelf mijn webshop gaan bouwen, heb ik prachtige woonaccessoires ingekocht en in december 2020 is www.luxepakketje.nl online gegaan!

 

www.luxepakketje.nl

Waarom ben je Luxe pakketje gestart?

Ik werk nu 5 jaar in de woonbranche. Voor mijn werkgevers zat ik vaak s ‘avonds op de bank te bedenken hoe het beter kon. Een echte ondernemers mind dus. Hier wilde ik al een langere tijd iets mee doen maar ik wist niet wat. Een fysieke winkel past namelijk niet bij mij want dan zit je erg veel aan de openingstijden gebonden en daarom was het al snel duidelijk dat dit een webshop moest zijn. Maar wat moest ik dan verkopen? Hier heb ik misschien wel 2 jaar over nagedacht want alles was het net niet. Tot dat ik een half jaar geleden dacht. Het moet er gewoon heel leuk en uniek uit zien! Een luxe pakketje dus! Leuk om te krijgen en leuk voor mij om al mijn creativiteit in kwijt te kunnen tijdens het inpakken!

 

Wat verkoopt Luxe pakketje?

 Op mijn webshop verkoop ik nu veel mooie woonaccessoires zoals kandelaars, waxinelichthouders, servies en wanddecoratie. Ik ga dit het komende jaar uitbreiden met veel leuke en bijzondere cadeauartikelen.

 

Verder doe ik ook cadeaus op aanvraag. Hierbij kan je denken aan een cadeau voor een jubileum, bruiloft, babyshower of een mooie boodschap. Zo kijken we samen welk product (ook buiten het assortiment) leuk is om cadeau te doen en kunnen we er mooie persoonlijke foto’s en teksten aan toevoegen.

Wat maakt Luxe pakketje uniek?

Wat mijn webshop uniek maakt is dat iedere bestelling die verzonden wordt als een cadeautje voelt voor de klant. Het is niet een doosje in een doosje, maar er is echt aandacht aan besteed. Verder is het erg makkelijk om een mooi cadeau te bestellen voor iemand. Je voegt een cadeauverpakking toe aan je winkelmandje, voegt hier mooie producten aan toe en ik doe de rest.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Luxe pakketje?

Naast mijn webshop werk ik met heel veel plezier in een beddenspeciaalzaak. Hier heb ik veel klantencontact en vind ik het leuk dat je echt mensen kan adviseren bij hun keuze!

Op welk platform draait Luxe pakketje?

Ik heb mijn webshop gemaakt via WordPress met de pluginn Woocommerce. 

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik maak gebruik van Instagram en Facebook. Tot nu toe komen al mijn klanten van Social media en mond-tot-mond reclame. Ik ben druk bezig voor nieuwe unieke ideeën om meer klanten te benaderen.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het allerleukste aan mijn webshop vind ik dat ik echt alles met plezier doe!

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Wanneer je niet gelijk interactie krijgt op bijvoorbeeld campagnes wil ik het liefst alles omgooien maar zo werkt dat natuurlijk niet helemaal. Ik moet dus echt vertrouwen hebben in wat ik doe en daarachter blijven staan. Soms duurt het gewoon een aantal dagen voor iets echt begint te werken.

Wat zou je graag nog met Luxe pakketje willen bereiken?

Mijn doel in het algemeen is, dat wanneer iemand naar een verjaardag, babyshower, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid gaat dat ze dan eerst aan Luxe pakketje denken!

 

En dat ik heel veel mooie speciale cadeaus mag maken. Dit zijn cadeaus op aanvraag gemaakt, om voor een bijzonder moment een bijzonder cadeau te creëren.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Wanneer je iets unieks hebt bedacht en je een grote glimlach krijgt van oor tot oor als je eraan denkt, dan weet je dat je er echt voor moet gaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en ik doe alles met plezier (ik heb zelfs met plezier mijn administratie van 2020 afgerond)!

meer blog berichten