fbpx

BEHIND THE SHOP: MINI & MORE

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Mini & More

 

Kelly (36) is getrouwd met Marcel. Samen zijn zij de ouders van 2 dochters. Samen runnen zij hun webshop genaamd Mini & More (www.miniandmore.nl). Deze webshop is in november 2017 live gegaan.

 

Waarom ben je Mini & Moregestart?

Wij zijn ouders van 2 dochters. Bij het kopen van kleding vond ik het altijd een sport om voor een lage prijs onze dochters leuk aan te kleden. Zo is het idee ontstaan om merk kinderkleding te gaan verkopen, tegen outletprijzen, omdat we eigenlijk zeker weten dat er veel meer mensen zijn die dit graag doen!

Wat verkoopt Mini & More?

Op onze site verkopen wij outlet merkkleding voor kinderen. We hebben kleding voor jongens én meisjes, van maat 50 t/m 176.
We verkopen kleding van diverse merken, zoals bijvoorbeeld Quapi, Levv, Ninni Vi, Topitm, Little Miss Juliette, Lovestation22 Birds by D-Rak en nog veel meer!
Omdat wij als outlet werken krijgen wij altijd wisselend aanbod binnen, soms ook maar echt enkele stuks van een merk. We hebben regelmatig nieuwe aanvoer, dus ook daarom is het ook nuttig om ons te volgen via Facebook.

 

Wat maakt Mini & Moreuniek?

Wat onze webshop zo bijzonder maakt is dat wij écht een groot aanbod hebben in outlet merkkleding. En dit is dan ook echt kleding van leuke, recente collecties en goede merken. Je shopt deze heel voordelig, de minimale korting begint bij 50%. Op dit moment hebben we heel veel wintercollecties zelfs met 75% korting op onze site!
En ben je in de winter op zoek naar zomerkleding (bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar het buitenland), dan ben je bij ons ook aan het goede adres, want we hebben nu ook al heel veel leuks voor de zomer online staan.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Mini & More?

Mijn man werkt fulltime aan onze webshop, zelf sta ik nog 3 dagen in de week voor de klas, in een groep ½. Dit is een hele leuke afwisseling. Op de dagen dat ik niet voor de klas sta én in de avonden ben ik veel bezig met de webshop.

 

Op welk platform draait Mini & More?

Onze webshop draait via Myshop.

Bereik je veel klanten via Social media?

Wij zijn actief op Facebook en Instagram.
Via deze kanalen brengen wij onze volgers op de hoogte van alle nieuwe partijen die we binnen krijgen. Zodra we een bericht plaatsen, volgen er vrijwel meteen bestellingen, zeker bij populaire merken.
Ook posten we regelmatig leuke acties en foto’s van klanten.
Onze kanalen: www.facebook.com/miniandmorekinderkleding
www.instagram.com/mini_and_more_kinderkleding

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het allerleukste vind ik de afwisseling én dat je het echt voor jezelf doet. Je kunt heerlijk ideeën uitproberen en dan ook echt genieten van je successen.
Daarnaast vind ik het geweldig dat ik mijn tijd flexibel in kan delen, en daardoor dus ook alle tijd heb voor mijn kinderen en altijd op school kan helpen als dat nodig is.

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Dat er maar 24 uur in een dag zitten…. We hebben enorm veel ideeën, maar merken dat

het met zijn tweeën vaak best aanpoten is om bepaalde dingen gedaan te krijgen. Zeker

in drukkere periodes kunnen we soms niet alles tegelijk, en moeten bepaalde dingen

soms even wachten.

 

Wat zou je graag nog met Mini & Morewillen bereiken?

Onze grootste wens is om nog bekender te worden, omdat we zeker weten dat er heel veel ouders gelukkig worden van ons concept! We horen dan ook regelmatig van klanten: ‘wat ben ik blij dat ik jullie site heb ontdekt!’
Dat is dus voor ons ook speerpunt de komende jaren.

 

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Zoek eerst goed uit of je idee haalbaar is, en of er niet al heel veel aanbieders zijn die hetzelfde aanbieden. Waarin kun jij het verschil maken?
Ook denk ik dat het zeker belangrijk is om niet te onderschatten hoeveel tijd het hebben van een webshop kost, er gaan echt behoorlijk wat uren in zitten. Maar het is ook helemaal geweldig als jouw idee slaagt, dus ben je zeker van je plan: ga er dan voor!

 

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen