fbpx

BEHIND THE SHOP: MIRACLE MONDAY

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Miracle Monday

 

Mijn webshop heet Miracle Monday en is te vinden via www.miraclemonday.nl. Ik ben Marloes Walter-Eulderink en ik ben 37 jaar. In september 2020 ging de webshop live, daarvoor werkte ik al hard achter de schermen.

Waarom ben je Miracle Monday gestart?

Ik merkte dat ik niet de enige vrouw en moeder was die het lastig vond om tijd voor zichzelf te vinden en goed voor zichzelf te zorgen. Dat kan normaal gesproken al lastig zijn maar toen de eerste lockdown kwam in het voorjaar van 2020 wist ik dat ik én een tandje bij moest zetten om dit te bewaken voor mezelf én ik mijn kennis wilde delen met anderen. Ik werd zelf moeder in 2016 en heb lange tijd niet goed in mijn vel gezeten. Alle producten en manieren van selfcare waar ik zelf baat bij heb gehad deel ik nu in mijn webshop.

Wat verkoopt Miracle Monday ?

Van alles! Ik verkoop o.a. kaarsen, edelstenen, schelpen, theelichten van Himalayazout of edelsteen. Ook producten voor energetisch reiniging, zoals Palo Santo. Ik ben ook heel blij met de producten van de Groene Linde (op basis van natuurlijke etherische olie) met bijbehorende geurdragers.

Daarnaast maak ik macraméhangers met en zonder edelstenen.

En ik geef mensen een duwtje in de goede richting met een kaartenlegging van orakelkaarten of een intuïtief geschreven ‘Stone with a Story’. Dit is een handgeschreven brief met passende edelsteen op het gebied waar je hulp of inspiratie voor vraagt.

Wat maakt Miracle Monday uniek?

De macraméhangers maken het uniek. En ik heb een assortiment die je zweverig zou kunnen vinden maar ik ben zelf een nuchtere Twentse. Ik hoor vaak dat deze combinatie gewaardeerd wordt omdat ik de dingen laat zien en in beeld breng ‘gewoon zoals het is’.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Miracle Monday?

Ik ben kindercoach in opleiding en aangezien mijn man net een nieuwe baan heeft ben ik er ook voor onze zoon van vier.

Op welk platform draait Miracle Monday?

Woocommerce

 Bereik je veel klanten via Social media?

Dat is vooral via Instagram, ik deed er privé weinig mee dus moest daar echt induiken. Ik ben nog niet zolang bezig maar begin nu zeker te merken dat klanten mijn shop via Instagram weten te vinden. Ik moest een drempel over door zelf in beeld te zijn maar ik vind het inmiddels leuk en dit maakt je bedrijf ook menselijk voor een kijker/lezer of volger. Het is heel leuk en waardevol om via Instagram contact te maken met anderen. Ik communiceer of volg anderen alleen als ik er écht een klik mee heb en niet alleen maar omdat het bijvoorbeeld commercieel interessant zou kunnen zijn. Oprecht zijn en met aandacht, dat vind ik heel erg belangrijk.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik mijn eigen baas mag zijn en elke dag vrijheid ervaar. Ik ben helemaal in mijn element. Mensen écht kunnen helpen, dat maakt mij gelukkig.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Geduldig zijn en de lat niet te hoog leggen. Dit zijn uitdagingen in mijn karakter die ik ook nu weer tegenkom. En verder dat er zoveel te doen is en alles nog veel tijd kost en ik niet altijd het geduld op kan brengen.

Wat zou je graag nog met Miracle Monday willen bereiken?

Ik wil mijn macramépagina aanpassen, doordat ik zo snel gegroeid ben is het wat in de vergetelheid geraakt.

Ik wil mijn klantenkring graag uitbreiden en het assortiment laten groeien. Zoveel ideeën, zoveel wensen. Ik hoop snel verder te kunnen met de opleiding tot kindercoach en hoop de shop en dit beroep met elkaar te verbinden. Edelstenen bijvoorbeeld zijn een geweldig hulpmiddel om aan de praat te raken met kind en/of ouder.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Er komt best veel bij kijken, besteed je energie aan je core business en dat wat je echt leuk vindt en huur iemand in voor de dingen die je minder leuk vindt of lastig vindt. Een boekhouder bijvoorbeeld. Ga niet alles zelf doen om geld te besparen.

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het