fbpx

BEHIND THE SHOP: NOAH & SISI

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Noah & Sisi

 

Karima (32) is de eigenaresse van de webshop Noah & Sisi. In september 2019 is haar webshop Noah & Sisi (www.noahsisi.com) live gegaan.

Waarom ben je Noah & Sisi gestart?

Toen mijn dochtertje geboren werd in augustus 2018 was ik op zoek naar mooie & fijne haaraccessoires die je al vanaf de geboorte kan aan doen. Omdat ze ook heel weinig haar had zocht ik vooral naar haarbandjes met een kleine applicatie in zachte kleuren en niets te groot of opvallend en al zeker niet in flashy kleuren. Ik vond niet meteen wat ik zocht en zo is het idee ontstaan om zelf deze producten aan te bieden. Toen ik mijn idee vertelde aan mijn zoontje die toen 3 jaar was, zei hij: “Ja maar mama ik wil ook strikjes” en zo is het idee ontstaan om voor de jongens ook een collectie uit te werken.

Omdat de webshop geinspireerd is op mijn kinderen heb ik deze naar hen genoemd Noah (Nouh) en Sisi (Asiyah).

Wat verkoopt Noah & Sisi?

Haaraccessoires voor baby meisjes en meisjes en vlinderstrikjes voor jongens.

Wat maakt Noah & Sisiuniek?

Haaraccessoires voor bij elke outfit – Ook voor jongens een aanbod – Persoonlijke klantenservice – Goede kwaliteit/prijsverhouding

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Noah & Sisi?

Nee, mijn webshop is mijn voltijdse job (en passie!).

Op welk platform draait Noah & Sisi?

Shopify and I love it!

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ja, Facebook, Instagram en Pinterest. Momenteel komen de klanten vooral via Facebook en Instagram. Voor Pinterest is er nog vrij veel werk aan de winkel.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik mijn eigen tijd kan indelen en niet verbonden ben aan vaste uren. Ik kan bvb zelf mijn kinderen brengen en afhalen van de creche/school, tussen die uren kan ik werken. En wanneer ze in bed liggen kan ik ook nog werken (als ik wil 😊).

 

Ook dat mijn takenpakket zo uitgebreid is , als creatieve generalist had ik het altijd moeilijk om slechts één functie uit te voeren. In het verleden ben ik werkzaam geweest als boekhouder en daarna als fotograaf en hoe graag ik de jobs ook deed, zag ik mezelf nooit levenslang één van deze 2 jobs doen.

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Marketing, ik ben van nature geen sales persoon.

 

Wat zou je graag nog met Noah & Sisiwillen bereiken?

Ik zou graag in de toekomst een voltijdse loon uit de webshop willen verdienen. En verder de collecties uitbreiden.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Ga ervoor! Maar onderschat aub niet hoeveel werk er achter een webshop zit.

 

meer blog berichten