fbpx

BEHIND THE SHOP: SHE CLOTHES

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan She clothes

 

Valerie Toonen (36) woont samen met haar zoon (16), de liefde van haar leven, en hun franse bulldog Brose. In 2013 is zij haar webshop She clothes (www.sheclothes.nl) gestart.

Waarom ben je She clothes gestart?

De webshop is gestart als een verlengstuk van mijn kleding winkel om meer service te bieden en tevens ook te fungeren als digitale etalage.

 

Wat verkoopt She clothes?

Trendy betaalbare dameskleding en accessoires.

Wat maakt She clothes uniek?

We helpen dames met het combineren van outfits een geven extra stylingtips voor ieder figuurtype.

 

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast She clothes?

Nee, de winkel en webshop en alles wat daarbij komt kijken zijn mijn werkzaamheden. Meer dan genoeg als je het mij vraagt 🙂

Op welk platform draait She clothes?

Ik gebruik Woo commerce

Bereik je veel klanten via Social media?

Ja, we zijn voornamelijk actief op Instagram en facebook. In de winkel ontvangen we veel klanten die aangeven dat ze een item op insta of Facebook hebben gezien of komen met een screenshot waarmee ze naar een product vragen. Ook krijgen we vele dm s of er nog een maat beschikbaar is en of we deze kunnen reserveren.

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het inspireren doormiddel van verschillende looks te laten zien. Hoe fijn is het om het maximale uit een kleding stuk te halen!? Zo zonde als een kleding stuk altijd op dezelfde manier wordt gecombineerd. Ik wil vrouwen inspireren en zich goed laten voelen doormiddel van het dragen van een outfit die perfect bij je past. Mooi zoals je bent!

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Vindbaarheid en naamsbekendheid, dat vind ik een lastige uitdaging. Om te groeien is het belangrijk om ook buiten roermond naamsbekendheid te krijgen.

 

Wat zou je graag nog met She clothes willen bereiken?

Meer video content en het stukje styling uitbreiden. Het klant contact persoonlijker maken, want er zijn zoveel dames die hier moeite mee hebben en wij zouden met liefde en passie willen helpen & kunnen helpen.

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Weet waar je aan begint hahaha, onderschat het niet en wees bereid om te blijven leren. Zorg voor voldoende basis kennis van analytics, seo. Als ik het over zou kunnen doen zou ik een hele andere volgorde hebben gekozen, maar door de liefde voor mijn vak zal ik mijn doel bereiken.

 

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het