fbpx

BEHIND THE SHOP: SIZZLER-PAPERSHOP

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Sizzler-Papershop.

 

Tina (45) woont in Den Haag en is getrouwd. Ze heef 3 kinderen: een dochter van 15 jaar, een dochter van 12 jaar en een zoon van 6  jaar. Ze maakte al een tijdje moodboards, vooral digitaal.  Ze is ze toen als proef op hout gaan maken net als de quote borden. Zo ontstond het idee voor de webshop. Sinds november 2018 heeft ze de stap gezet om Sizzler-Papershop (www.sizzler-papershop.nl) te openen.

Waarom ben je Sizzler-Papershop gestart?

Toen ik een aantal jaar geleden niet lekker in mijn vel zat ben ik afleiding gaan zoeken. Ik ging mooie kleur en sfeerplaatjes zoeken. Door deze samen te voegen ontstaat er een moodboard. Mijn omgeving reageerde zo enthousiast op mijn ontwerpen en zeiden hier moet je wat mee gaan doen. Omdat ik nog meer mensen wil laten genieten van mijn ontwerpen ben ik de webshop gestart. Ik wil anderen laten stralen met een glimlach van oor tot oor in mooie en slechte tijden met mijn moodboards.

 

Wat verkoopt Sizzler-Papershop?

Ik verkoop moodboards op hout, kaart en poster. Ik maak de moodboards voor elke gelegenheid bijv. voor een trouwerij, geboorte of gewoon voor je interieur als decoratie.

 

Wat maakt Sizzler-Papershop uniek?

Al mijn moodboard ontwerpen zijn uniek en anders, omdat ik kleur en sfeer met elkaar combineer, krijg je een verzameling van afbeeldingen en dat wordt een moodboard. Ze zijn er op hout, kaart en als poster en dat maakt de ontwerpen van Sizzler Papershop uniek.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Sizzler-Papershop?

Ik werk al 25 jaar in de kinderopvang. Dit doe ik nu nog voor 2 dagen op maandag en dinsdag en de rest van de week is voor Sizzler Papershop. En natuurlijk mijn gezin.

 

Op welk platform draait Sizzler-Papershop?

Ik was eerst begonnen bij Jimdo maar daar miste ik wat en ben toen opnieuw begonnen bij mijnwebwinkel en daar ben ik zeer tevreden over. Als je ergens mee zit dan wordt je erg fijn geholpen.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik maak zeker gebruik van Social media. Ik zit op Facebook en Instragram. Ik merk dat ik steeds meer bezoekers krijg mijn klanten waren voor nu nog uit mijn naaste omgeving.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het allerleukste vind ik dat ik creatief bezig ben met kleur en sfeer eigenlijk soort visuele styling en daar word ik zo blij van.

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

De teksten schrijven voor mijn social media berichten vind ik een uitdaging. Hier krijg ik steeds meer handigheid in door de 30 daagse boost je social media van Mrs E-commerce

Wat zou je graag nog met Sizzler-Papershop willen bereiken?

Wat ik graag nog wil verbeteren aan mijn webshop is de indeling beter maken. Voor de toekomst is het een wens om uit te besteden en voor nog wat later wil ik een fysieke winkel, soort concept store met koffie, thee, petit lunch en mijn producten.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Gewoon doen. Volg je droom!

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen