fbpx

BEHIND THE SHOP: STRIJKLOGO’S ENZO

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Strijklogo’s Enzo.

 

Stacey (30) is een alleenstaande moeder van twee kinderen. In haar vrije tijd is ze veel met haar kinderen bezig. In 2017 is zij begonnen met het starten van een webshop. Afgelopen september heeft zij haar concept aangepast en heeft zij Strijklogo’s Enzo (https://strijklogos-enzo.nl/opgezet.

Waarom ben je Strijklogo’s Enzo gestart?

Ik ben er mee begonnen zodat ik meer met mijn creativiteit bezig kan zijn. Ik had nogal een eentonige baan en zocht meer uitdaging.

 

Wat verkoopt Strijklogo’s Enzo?

Ik verkoop strijkapplicaties en stickers. Strijkapplicaties worden ook wel strijklogo, strijkembleem, strijkplaatje genoemd. Je kan het op katoen of een mix van katoen/polyester strijken. Ze worden voornamelijk gebruikt voor speciale gelegenheden en voor reclame doeleinden op bijvoorbeeld een shirt/tas. Daarnaast maak ik verschillende soorten stickers, zoals muur en meubelstickers voor bijvoorbeeld een kantoorpand. Maar ik maak ook raamstickers, autostickers en traktatiestickers. Voor elke gelegenheid kan ik wel een strijkapplicatie en sticker maken, geheel naar eigen wens.

Wat maakt Strijklogo’s Enzo uniek?

Het meeste wat ik maak is gepersonaliseerd. Klanten kunnen een strijkapplicatie of sticker geheel naar eigen wens samen stellen. Klanten kunnen ook een bestaande logo aanleveren, deze maak ik dan als strijkapplicatie en/of sticker. Heeft de klant een idee maar weet hij/zij niet wat precies dan ga ik aan de slag om iets unieks te maken.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Strijklogo’s Enzo?

Naast de webshop werk ik parttime op kantoor.

 

Op welk platform draait Strijklogo’s Enzo?

Ik heb voorheen mijnwebwinkel gebruikt en sinds april gebruik ik shopbuilders.com

Bereik je veel klanten via Social media?

Ik heb een instagram en facebook pagina. Ik ben toch wel meer een instagrammer, hier komen ook de meeste klanten vandaan.

 

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Dat ik los kan gaan met mijn creativiteit en mensen kan helpen om het idee wat zij hebben uit te werken.

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

SEO is toch wel een uitdaging voor mij en adverteren via facebook.

Wat zou je graag nog met Strijklogo’s Enzo willen bereiken?

Ik wil heel graag beter worden gevonden op google en fulltime mijn tijd en aandacht besteden aan de webshop.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Weet waar je aan begint 😉 Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Mijn tip is om eerst goed je idee en doelgroep te onderzoeken voordat je begint.

 

Wil je ook deelnemen aan Behind the shop? Meld je dan aan via deze link

meer blog berichten

Hoe zet je TikTok in voor je webshop?

Steeds meer bedrijven zetten video in op social media. Logisch ook, want door video in te zetten, krijgen potentiële klanten sneller een band met het