fbpx

BEHIND THE SHOP: STYLEFEVER

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Stylefever

 

Angela (32) woont in het gezellige Barendrecht. In de zomer van 2019 heeft zij Stylefever ingeschreven bij de KvK. Op 1 september 2019 ging Stylefever (www.stylefever.nl) echt de lucht in

 

Waarom ben je Stylefever gestart?

Vanaf kinds af aan hield ik er al van om spullen te verkopen. Later kreeg ik een bijbaantje in een mooie dames en heren modewinkel. Mijn kledingkast puilde inmiddels uit en al de overtollige kleding en accessoires verkocht ik regelmatig op rommelmarkten. Het was altijd druk bij mijn kraam, en dames zochten koortsachtig tussen mijn kleding naar hun modepareltje. Blij vertrokken ze weer naar huis en vroegen wanneer ik weer met een kraam op een rommelmarkt zou staan.

 

Vriendinnen en collega’s gaven mij regelmatig complimenten over mijn outfit en vroegen waar ik dit leuke jurkje nu weer gevonden had.

 

Hier moest ik iets mee doen dacht ik!  Ik kocht zelf regelmatig kleding online maar baalde altijd ontzettend als die toffe jeans dan rechtstreeks vanaf de leverancier zo in een verzendzak werd gestopt zodra de betaling binnen was.

Regelmatig 0 persoonlijke aandacht aan dure bestellingen. Terwijl een pakketje ontvangen toch een feestje moet zijn?

Dat moet toch echt anders kunnen dacht ik?

 

En zo geschiedde…

Wat verkoopt Stylefever?

Betaalbare dameskleding o.a. van trendy merken zoals David & Alex en Ambika. Ook verkopen we mooie sieraden en accessoires volgens de allerlaatste mode!

 

Wat maakt Stylefeveruniek?

Als er een bestelling binnen komt wordt de bestelling met veel zorg als cadeautje met persoonlijke touch ingepakt. Die extra aandacht vind ik heel belangrijk. Het moet echt een feestje zijn om een bestelling van Stylefever uit te pakken.

Ik verkoop alleen producten waar ik zelf 100% achtersta.  Producten die kwalitatief goed en betaalbaar zijn.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Stylefever?

Ja ik ben leerkracht in de mooiste stad van Nederland , Rotterdam. Hier werk ik met hele gezellige , lieve kleuters en stuur daarnaast het gehele onderbouw team aan als onderbouw coördinator.

 

Op welk platform draait Stylefever?

Ik gebruik nu een aantal maanden CCV shop.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ja , ik ben actief op Instagram en Facebook en houdt mijn volgers hier regelmatig op de hoogte!

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het blij maken van klanten door heel Nederland met items die ik geselecteerd heb. Ook weten steeds meer mannen mijn website te vinden en bestellen dan een leuk item voor hun vrouw/vriendin dat vind ik een leuk compliment!

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Het goed vindbaar blijven op Google blijft een uitdaging. Maar ook super leuk als het dan

op eigen kracht lukt om op pagina 1 te belanden.

 

Wat zou je graag nog met Stylefever willen bereiken?

In de toekomst hoop ik mijn assortiment verder uit te kunnen breiden en de grens over te gaan en ook naar mijn Belgische volgers leuke pakketjes te kunnen versturen.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Bedenk van te voren goed wat je wil , wat je niet wil en waar jouw kracht zit.

Dan is het erna een kwestie van durven en doen!

meer blog berichten

Junior Online Marketeer (SEO)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Droom je ervan om geweldige SEO-strategieën te ontwikkelen en onze klanten te

De 10 beste Shopify Apps voor jouw webshop

Als eigenaar van een webshop wil je natuurlijk het maximale uit je Shopify-winkel halen. Gelukkig zijn er tal van apps beschikbaar die je kunnen helpen